Η Σινέιντ Ο’ Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ και ονομάζεται πλέον «Σουχάντα»: «Είμαι υπερήφανη που έγινα μουσουλμάνα»

Η ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέιντ Ο’ Κόνορ ανακοίνωσε πως ασπάστηκε το Ισλάμ. Η καλλιτέχνιδα η οποία έγινε διάσημη κατά τη δεκαετία του ’90 με το μελωδικό «Nothing Compares 2U», δηλώνει υπερήφανη που έγινε μουσουλμάνα, ενώ πια δεν θα ονομάζεται Σινέιντ αλλά Σουχάντα.

Σε δημοσίευσή της στο Twitter η Iρλανδή ευχαρίστησε τους συντρόφους μουσουλμάνους για τη στήριξή τους. Ανέφερε ότι η απόφασή της ήταν η φυσική κατάληξη ενός θεολογικού ταξιδιού. Ανήρτησε επίσης βίντεο όπου η ίδια ψέλνει μια μουσουλμανική προσευχή.

Την Πέμπτη ο ιρλανδός ιμάμης Shaykh Dr Umar al-Qadri δημοσίευσε ένα βίντεο με την τραγουδίστρια προαναγγέλλοντας με αυτόν τον τρόπο τη διακήρυξη της πίστης της Ο’ Κόνορ στο Ισλάμ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιρλανδή τραγουδίστρια ασχολείται με το θέμα της θρησκείας. Κατ’ αρχάς πέρυσι άλλαξε το όνομά της από Σινέιντ Ο’ Κόνορ σε Μάγκντα Νταβίτ. Το 1992 είχε προκαλέσει σάλο σχίζοντας μια φωτογραφία του προκαθήμενου της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας ζωντανά στην τηλεόραση.

Πριν από ένα χρόνο έλεγε: «Σκέφτομαι την αυτοκτονία, είμαι ολομόναχη». Η Σινέιντ Ο’ Κόνορ είναι σήμερα 51 ετών, μητέρα τεσσάρων παιδιών, γιαγιά και πάσχει από διπολική διαταραχή.

Η Σινέιντ Ο’ Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ και ονομάζεται πλέον «Σουχάντα»: «Είμαι υπερήφανη που έγινα μουσουλμάνα» - Εικόνα 2

Η Σινέιντ Ο’ Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ και ονομάζεται πλέον «Σουχάντα»: «Είμαι υπερήφανη που έγινα μουσουλμάνα» - Εικόνα 3

Η Σινέιντ Ο’ Κόνορ ασπάστηκε το Ισλάμ και ονομάζεται πλέον «Σουχάντα»: «Είμαι υπερήφανη που έγινα μουσουλμάνα» - Εικόνα 5

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ