Συνελήφθη «πρωταθλητής» διαρρήκτης στη Σπάρτη – Σε ενάμιση μήνα έκανε 17 διαρρήξεις

Ενας 25χρονος Αλβανός, που συνελήφθη, είναι ο δράστης δεκαεπτά περιπτώσεις διαρρήξεων, κλοπών και απόπειρας κλοπών σε καταστήματα στη Σπάρτη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στη Σπάρτη, ο 25χρονος διέρρηξε κατάστημα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και συνελήφθη.

Ακολούθως, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την ασφάλεια Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι ο 25χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 17 Οκτωβρίου έως και χθες, είχε διαπράξει στη Σπάρτη, ακόμη δεκατρείς διαρρήξεις και κλοπές, καθώς και τρεις απόπειρες κλοπής σε καταστήματα, από όπου είχε αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 4.100 ευρώ.

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ