Συνέντευξη του Πρωθυπουργού στη Νεφέλη Μεγκ (βίντεο)

Η Νεφέλη Μεγκ είναι ένα νέο, έξυπνο κορίτσι με γυαλιά και κοκαλάκια στα μαλλιά, που αγαπάει τη Νομική και προσπαθεί να μας κάνει και μας να την αγαπήσουμε μέσα από το κανάλι της στο ΥouTube. Χιούμορ, ευστροφία, δημιουργικότητα, γνώση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διέπουν την προσωπικότητα και τα βίντεο της.

Η ίδια είναι από την Έδεσσα, ενώ σπούδασε νομική στη Θεσσαλονίκη, από την οποία αποφοίτησε το 2020. Έχει λογαριασμό στο Instagram με τεράστιο κοινό, στο οποίο εξετάζει διάφορα θέματα της επικαιρότητας μέσα από το νομικό πρίσμα.

Θα έλεγα ότι είναι μια κοπέλα μελετηρή και ταυτόχρονα αστεία. Αυθόρμητη αλλά και βαθιά σκεπτόμενη. Η Νεφέλη είναι αυτό το ταλαντούχο κορίτσι που ανοίγει δρόμο στη νέα γενιά –που θέλει κάτι παραπάνω από βίντεο με μέικ απ και ρούχα– μιλώντας για θέματα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου και επικαιρότητας.

Όσοι ακούμε τα Podcast της ξέρετε πολύ καλά την επιθυμία της να πάρει συνέντευξη από πολιτικά πρόσωπα.

Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που απάντησε θετικά.

Όπως είπε και η ίδια ”Ρώτησα όσα πράγματα πρόλαβα, διότι η ώρα που σου δίνεται με έναν πρωθυπουργό δεν είναι αρκετή για να τα ρωτήσεις όλα. Το φινάλε της συνέντευξης για μένα προσωποποιεί το πως θα έπρεπε να είναι ένας διάλογος μεταξύ ανθρώπων που δεν συγκλίνουν οι απόψεις τους, αλλά έχουν την ικανότητα να κάθονται σε 2 καρέκλες και να συζητάνε.”

Ας δούμε το βίντεο:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ