40 σκυλιά που ζούσαν μόνα τους μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από εθελοντές

pets

Αστυνομικοί και εθελοντές έκαναν μια φρικτή ανακάλυψη σε ένα σπίτι στον Νοτιοανατολικό Καναδά. Δεκάδες πεινασμένα, τραυματισμένα και άρρωστα σκυλιά περικυκλώνουν το άψυχο και ακρωτηριασμένο σώμα του ιδιοκτήτη τους. Τα ζώα ήταν όλα φροντισμένα.

40 σκυλιά που ζούσαν μόνα τους μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από εθελοντές - Εικόνα 2

Η ομάδα του Pet Save Sudbury , μια ένωση που εδρεύει στο Οντάριο του Καναδά, βρίσκεται σε σοκ μετά από παρέμβαση σε ένα μπανγκαλόου. Μέσα βρισκόταν ένα νεκρό άτομο, περιτριγυρισμένο από περισσότερα από 40 σκυλιά που αφέθηκαν μόνοι τους, ανέφερε το CBC στις 5 Οκτωβρίου 2021.

40 σκυλιά που ζούσαν μόνα τους μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από εθελοντές - Εικόνα 3

« Ήταν μια τρομερή σκηνή. Ήταν τόσο φρικτό. Και την ίδια στιγμή, αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί », λέει ο Jill Pessot , διευθυντής του Pet Save Sudbury .

40 σκυλιά που ζούσαν μόνα τους μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από εθελοντές - Εικόνα 4

Σε αυτό το σπίτι στο Μπέρφορντ , τα πεινασμένα σκυλιά είχαν ξεκινήσει καταβροχθίζοντας το πτώμα του κηδεμόνα τους. Στη συνέχεια στράφηκαν ο ένας εναντίον του άλλου, παλεύοντας για την επιβίωσή τους. Για την Jill Pessot, « κανένας σκύλος δεν πρέπει να το ζήσει αυτό, ούτε κανένας άνθρωπος ».

40 σκυλιά που ζούσαν μόνα τους μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από εθελοντές - Εικόνα 5

Πεινασμένα, τρομαγμένα, τραυματισμένα σκυλιά

Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία της επαρχίας. Ερευνούσε τον θάνατο του ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν ήταν ύποπτος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν. Λόγω του αριθμού των σκύλων που πρέπει να φροντίσουν, οι αρχές κάλεσαν την τοπική υπηρεσία ελέγχου ζώων να βοηθήσει τους εθελοντές.

40 σκυλιά που ζούσαν μόνα τους μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από εθελοντές - Εικόνα 6

Εκτός από την πείνα, οι τετράποδοι υπέφεραν από μολύνσεις, προσβολές από ψύλλους , ουλές και ανοιχτές πληγές. Όλοι βρίσκονται πλέον στο καταφύγιο και λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα.

Η Jill Pessot εκτιμά ότι θα χρειαστούν 4 έως 8 εβδομάδες για να αναρρώσουν τα σκυλιά. Εκδόθηκε πρόσκληση για δωρεές, ιδίως για σαμπουάν για σκύλους .

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ