Σκύλος-αρκούδα που βρέθηκε στην Ρωσία κάνει τους επιστήμονες να αναρωτιούνται

pets

Είναι σκύλος ή αρκούδα; Ίσως είναι μια μίξη των δύο και βρέθηκε χαμένο στα ρωσικά δάση. Οι ντόπιοι πάντως είναι μπερδεμένοι από τον εντοπισμό του καστανού ζώου που προσωρινά βρήκε στέγη σε ένα καταφύγιο ζώων στην πόλη Τσελιάμπινσκ στη νότια κεντρική Ρωσική περιοχή Τσελιάμπινσκ.

Σκύλος-αρκούδα που βρέθηκε στην Ρωσία κάνει τους επιστήμονες να αναρωτιούνται - Εικόνα 1

Το ζώο περπατά με τα τέσσερα πόδια του και έχει παχιά καφετιά γούνα. Αλλά το πρόσωπό του θυμίζει πολύ αρκουδάκι, με ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων να ομολογούν πως «δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Σκύλος-αρκούδα που βρέθηκε στην Ρωσία κάνει τους επιστήμονες να αναρωτιούνται - Εικόνα 2

Τώρα ελπίζουν να βρουν τους ιδιοκτήτες του ζώου για να βρουν τι είδους ράτσα είναι. Οι κτηνίατροι πάντως εκτιμούν πως είναι περίπου ηλικίας 4 ετών και είναι αρσενικό.

Ο ακτιβιστής ζώων, Ιγκόρ, ανέφερε: «Έχει δύσκολο χαρακτήρα, στην πραγματικότητα είναι λίγο επιβλαβές. Ήταν δύσκολη η μεταφορά του στο καταφύγιο. Ο νέος ιδιοκτήτης του θα πρέπει να περάσει πολύ χρόνο μαζί του για να το προσεγγίσει».

Σκύλος-αρκούδα που βρέθηκε στην Ρωσία κάνει τους επιστήμονες να αναρωτιούνται - Εικόνα 3

Οι κτηνίατροι λένε πως παρόλο που δεν είναι σίγουροι, ίσως να πρόκειται για μια μίξη αδέσποτου σκύλου με chowchow, καθώς κάποια γονίδια των chowchow μπορεί να ευθύνονται για το γεγονός ότι μοιάζει με αρκούδα.

Πηγή .iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ