Σκύλος χτυπάει το κουδούνι στις 2 το πρωί – Τον είχαν κλειδώσει έξω κατά λάθος

pets
σκύλος

Οι ιδιοκτήτες του σκυλιού κλείδωσαν τις πόρτες του σπιτιού και έπεσαν για ύπνο, ξεχνώντας τον έξω. Αυτός όμως δεν πτοήθηκε και άρχισε να χτυπάει το κουδούνι.

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα σε σπίτι στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, με έναν σκύλο να χτυπάει το κουδούνι για να ξυπνήσει τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι τον κλείδωσαν κατά λάθος εκτός σπιτιού.

Οι σκηνές καταγράφηκαν λίγο μετά τις 02:00 από την κάμερα που υπήρχε στο κουδούνι της οικίας. Το σκυλί εμφανίζεται ξαφνικά και μυρίζει μετά μανίας γύρω από το σημείο που είναι η κάμερα. Κατόπιν χρησιμοποιεί την μουσούδα του για να πατήσει το κουδούνι, ο ήχος του οποίου ακούγεται στο βάθος. Αφού περιμένει για λίγο, μετά ακούει ένα θόρυβο από μακριά και κατεβαίνει από την βεράντα, για να επιστρέψει και πάλι και να δοκιμάσει να χτυπήσει το κουδούνι αυτή τη φορά με το πόδι. Κοντοστέκεται και περιμένει να του ανοίξουν, άγνωστο για πόση ώρα, αφού το βίντεο κάπου εκεί τελειώνει.

Η όλη προσπάθειά του πάντως φαίνεται ότι έπιασε τόπο, αφού ο πατέρας της τριμελούς οικογένειας, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, ξύπνησε από τον ήχο του κουδουνιού και τον έβαλε μέσα.

[news247.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ