Ο «σκληρός» ηθοποιός Jason Statham ντύνεται γαμπρός την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Έχουν σχέση εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια και έχουν μαζί αποκτήσει έναν γιο ο οποίος σήμερα είναι 18 μηνών. Ο «σκληρός» των ταινιών δράσης Jason Statham και το μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση με έναν γάμο στους λόγους του Χόλιγουντ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Με βάση τις πληροφορίες από την Daily Mail στα σχέδια του 31χρονου μοντέλου και του 51χρονου  ηθοποιού είναι να οργανώσουν έναν πολυτελή γάμο και δεξίωση στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε το 2010, αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2016 και η Rosie έφερε στον κόσμο τον μικρό Jack Oscar τον Ιούνιο του 2017.

Ο «σκληρός» ηθοποιός Jason Statham ντύνεται γαμπρός την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Εικόνα 2

Η MailOnline επικοινώνησε με εκπροσώπους του ζευγαριού. Οι συγκεκριμένες πηγές ανέφεραν στο βρετανικό μέσο ενημέρωσης πως το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί το 2017, ωστόσο αποφάσισαν να αναβάλουν τον γάμο για μετά τη γέννηση του γιου τους.

Ο «σκληρός» ηθοποιός Jason Statham ντύνεται γαμπρός την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Εικόνα 3

Η μητρότητα, πάντως, δεν έχει επηρεάσει την καριέρα του τοπ μοντέλου. Η Rosie Huntington-Whiteley κατέκτησε την τρίτη θέση στη λίστα του Forbes με τα πλέον ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Ο «σκληρός» ηθοποιός Jason Statham ντύνεται γαμπρός την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Εικόνα 4

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ