Σμαράγδα Καλημούκου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της 14 χρόνια μετά το «Λατρεμένοι μου γείτονες» και το μόντελινγκ

Η Σμαράγδα Καλημούκου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Love It” και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, σήμερα, Τετάρτη, μίλησε για τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», αλλά και για τα κιλά της.

Η Σμαράγδα Καλημούκου έμεινε συγκρατημένη λόγω της οικογένειάς της

Για τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», υπογράμμισε «ήμουν 17χρονος όταν έπαιξα στο σίριαλ και η αλήθεια είναι πως, επειδή είναι πολύ ευαίσθητη αυτή η ηλικία, είναι πάρα πολύ εύκολο να έχεις κάποια έπαρση. Νομίζω ότι παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο να σε κρατάει προσγειωμένο η οικογένεια σου, να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα οπότε εγώ είχα μια οικογένεια που φρόντιζε να το κάνει αυτό και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να είμαι συγκρατημένη».

Για το μόντελινγκ και τη δική της συλλογή ρούχων, η Σμαράγδα Καλημούκου επεσήμανε «πριν από περίπου πέντε χρόνια μου έγινε μια πρόταση από την εταιρία που είμαι τώρα για να κάνω τις φωτογραφήσεις. Δέχθηκα οπότε σιγά σιγά αυτό άρχισε να γίνεται πιο συχνό. Από τον Σεπτέμβρη έχω βγάλει τη δική μου συλλογή και μου αρέσει πάρα πολύ που έχω ξεκινήσει και μπαίνω σε αυτό το κομμάτι».

Οι καμπύλες της Σμαράγδας Καλημούκου

Και καταλήγει «το να είσαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να έχεις κάποια παραπάνω κιλά. Από τη στιγμή που έχω καμπύλες, είμαι πιο τζούσι και δεν είμαι αδύνατη, θεωρούμε plus size».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ