Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου, «βίαζαν κοπέλα στα καμαρίνια αλλά… δεν ήθελα να μπω στη μέση» (βίντεο)

Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Γιάννη Βασιλείου για τον βιασμό κοπέλας μέσα σε νυχτερινό κέντρο από το αφεντικό. «Πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε», ανέφερε.«Άκουγα φωνές μέσα από τα καμαρίνια» είπε ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρόνια.

«Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού, θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Το αφεντικό τώρα είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν, πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: ”Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας”» δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Η συνέντευξη «πάγωσε» το πάνελ της εκπομπής, με τη Φαίη Σκορδά να γίνεται έξω φρενών: «Δεν θέλω να το σχολιάσω, δε μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος και να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα; Ένας άνθρωπος που το βλέπει και δεν το καταγγέλλει δεν είναι συνένοχος;» ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ