Στα δικαστήρια η Άβα Γαλανοπούλου: Διεκδικεί όλα τα χρήματα από τον πρώην σύντροφό της

Η Άβα Γαλανοπούλου βρέθηκε την Τετάρτη 2 Μαρτίου στα Δικαστήρια Βόλου, συνοδευόμενη από το δικηγόρο της, προκειμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία για την οικονομική απάτη που υπέστη από τον πρώην αγαπημένο της, Βολιώτη επιχειρηματία. Η ηθοποιός, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος», πέρασε την πόρτα της Ανακρίτριας και μίλησε για τον άνδρα που ερωτεύτηκε παράφορα και της καταχράστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα από το χώρο της υποκριτικής, παλεύοντας με τη νευρική ανορεξία, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην αγαπημένο της. Ωστόσο, ποτέ δεν έχει αποκαλύψει δημόσια μέχρι σήμερα το όνομά του, καθώς η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και από τις δύο πλευρές, καθώς κι εκείνος κατέθεσε εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Κάποια στιγμή πριν από χρόνια συνδέθηκα με έναν άνθρωπο ο οποίος απεδείχθη στην πορεία κάτι διαφορετικό από αυτό που εμφανιζόταν. Ήταν λογιστής, εκτός από επιχειρηματίας. Απεδείχθη ότι ήταν και παντρεμένος με δυο παιδιά. Όταν το ανακάλυψα μου είπε τα γνωστά, δηλαδή ότι ο γάμος του ήταν νεκρός και μου ζήτησε να κάνω λίγο υπομονή. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος, το ξέρουν όλοι, απλά δεν μου άρεσε να κυκλοφορώ με κάποιον που είναι δεσμευμένος», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, τον Απρίλιο του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ