Δεν σταματά ποτέ να μας κάνει περήφανους: Η Άννα Κορακάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής του Καΐρου

Ελλάδα
Επικαιρότητα

Η χρυση Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, έφερε ακόμη μια νίκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατέκτισε το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού, στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής του Καΐρου.

Συπλήρωσε έτσι την πλούσια συλλογή της το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Αίγυπτο. Δεν σταματά ποτέ να μας κάνει περήφανους: Η Άννα Κορακάκη πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής του Καΐρου - Εικόνα 2

Άννα Κορακάκη: Ακόμη ένα μετάλλιο στην συλλογή της

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο στο πιστόλι 25μ, έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκρισή της στον τελικό, μένοντας εντέλει στην 3η θέση με 252,1 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μάγιορ από την Ουγγαρία με 253,4 βαθμούς, ενώ το ασημένιο πήγε στα χέρια της Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία με 252,2 βαθμούς.

Να αναφέρουμε ότι σήμερα Δευτέρα (20.02), η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό της, Διονύση, στο μεικτό ομαδικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ