Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μπαρ του αλλά οι ντόπιοι του γύρισαν την πλάτη στην Αλόννησο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναγκάστηκε να ανοίξει ξανά το μπαρ του στην Αλόννησο λόγω χρεών, με τους ντόπιους, ωστόσο, να του γυρνούν την πλάτη

Παρά τις έντονες αντιδράσεις εναντίον του για την υπόθεση του revenge porn, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να ανοίξει το μπαρ του στην Αλόννησο, μιας και τα χρέη τρέχουν και ο πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα πλέον δεν έχει άλλα έσοδα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η τηλεοπτική εκπομπή του Alpha “Super Κατερίνα”, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Αλόννησο και άνοιξε ξανά το μαγαζί που έχει λόγω χρεών.

Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν περάσει 7 μήνες από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση της διαρροής ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Έκτοτε, ο παρουσιαστής φαίνεται να βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής του, καθώς τα χρέη που έχουν προκύψει μετά την απομάκρυνσή του από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες αλλά και τα δικαστικά έξοδα, τον ανάγκασαν να ταξιδέψει στην Αλόννησο προκειμένου να ανοίξει το μπαρ που διατηρεί εκεί.

Η εκπομπή “Super Κατερίνα” πρόβαλε φωτογραφίες του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στις οποίες απεικονίζεται έξω από το μαγαζί του μαζί με τη σύντροφό του και μερικούς ακόμα φίλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι κάτοικοι του νησιού δεν επιλέγουν το μαγαζί του για την έξοδό τους, σε αντίθεση με κάποιους τουρίστες που δεν γνωρίζουν την κατάσταση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται το μπαρ δεν είναι ιδιοκτησίας του κι έτσι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αναγκασμένος να καταβάλλει ενοίκιο, είτε η επιχείρηση λειτουργεί είτε όχι.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με τη σύλληψη και τη δίκη του, πολλοί στην Αλόννησο πίστεψαν ότι ο Μπάμπης Παναγιωτόπουλος δεν πρόκειται να ανοίξει το μαγαζί, δεδομένων και των αντιδράσεων που ο ίδιος και η οικογένειά του αντιμετώπισαν εκεί το Πάσχα.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή “Super Κατερίνα”, εδώ και κάποιες μέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανοίξει το μπαρ, με τη βοήθεια της συζύγου του και 2-3 υπαλλήλων.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μπαρ του αλλά οι ντόπιοι του γύρισαν την πλάτη στην Αλόννησο - Εικόνα 1 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μπαρ του αλλά οι ντόπιοι του γύρισαν την πλάτη στην Αλόννησο - Εικόνα 2

“Έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες το μαγαζί του στην Αλόννησο… Αλλά μην φανταστείτε… είτε είναι ανοιχτό είτε όχι είναι το ίδιο. Όσες φορές κι αν έχω περάσει από το σημείο, πρωί-βράδυ, είναι σχεδόν άδειο ή ακόμα και εντελώς άδειο. Ο κόσμος δεν κάθεται εκεί. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όλη η Αλόννησος του έχει γυρίσει την πλάτη και είναι κατανοητό, μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί” λέει κάτοικος του νησιού, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο πρώην παρουσιαστής των “Ράδιο Αρβύλα” κινείται όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητος στην Αλόννησο, με τη γυναίκα του να είναι διαρκώς στο πλευρό του και να τον στηρίζει, αλλά και οι δυο τους φαίνονται πολύ επηρεασμένοι από τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Όσο για τη στάση του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το άδειο μαγαζί, ο κάτοικος της Αλοννήσου λέει πως “σίγουρα το περίμενε, αλλά μπορεί να περιμένει έσοδα από τους τουρίστες που δεν γνωρίζουν την κατάσταση. Γιατί αν περιμένει από τους κατοίκους, δεν νομίζω”.

” Φαίνεται πως και οι δύο τους δεν είναι καλά. Δεν είναι όπως παλιά, που ήταν μέσα στο χαμόγελο και τις πλάκες. Τη γυναίκα του τρόμαξα να τη γνωρίσω. Έχει αδυνατίσει πολύ¨ανέφερε ο κάτοικος της Αλοννήσου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη γυναίκα του.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ