Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχε υλικό για πάνω από 50 γυναίκες», καταγγέλει πρώην σύντροφός του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες φαίνεται να διαδέχονται η μία την άλλη, μετά και την άμεση απομάκρυνση του πρώην παρουσιαστή από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να είχε στην κατοχή του υλικό ερωτικού περιεχομένου με περισσότερες από 50 γυναίκες, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πρώην σύντροφός του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όσα δήλωσε η πρώην σύντροφός του

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου (…)

Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.

Μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε “ναι, εγώ είμαι στο βίντεο” και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω. Της είχα στείλει πριν από δύο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη αλλά το αρνήθηκε. Δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα όσες το δούνε να μιλήσουν γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη… γιατί ξέρω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ