Σταύρος Σβήγκος: «Κοροϊδία ο γάμος σε εκκλησία, μια μεγάλη μπίζνα, πεταμέvα λεφτά»

Ο Σταύρος Σβήγκος σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε πει την άποψη του γύρω από τον θρησκευτικό γάμο, ενώ αναφέρθηκε και στον χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Pop up» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «έχω δηλώσει και είμαι άθεος από καθαρή άποψη. Για μένα ο γάμος σε μια εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία. Μια μεγάλη μπίζνα! Όπως και η βάπτιση. Τα λεφτά που φεύγουν, τεράστια. Με την γυναίκα μου έχουμε παντρευτεί σε δημαρχείο, μια χαρά. Επειδή πίστευε και πιστεύει, το παιδί βαπτίστηκε. Έπρεπε κάπως να τα ισορροπήσουμε. Να γίνει και το δικό μου και το δικό της».

«Μετά από 13 χρόνια στο θέατρο, που δουλεύω συνέχεια, για πρώτη φορά δεν έχω ανασφάλεια από άποψη προτάσεων για δουλειά αλλά το μέλλον που κοιτάζω είναι μαύρο» σημείωσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός. «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει το θέατρο. Αυτό παίζει με την ζωή και την καθημερινότητα μου, την οικογένεια μου, την οικονομία μου. Τρομάζω. Δεν μπορώ να ονειρευτώ γενικά ή να μεγαλώσει η οικογένεια» κατέληξε ο Σταύρος Σβήγκος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ