Στεφανία Τζαφέρη: Θύμα άγριου ξυλoδαρμού, έδειξε τα χτυπήματα και ο κόσμος την έπεισε να το καταγγείλει

Θύμα κακοποίησης έπεσε η food blogger Στεφανία Τζαφέρη, η οποία ανέβασε την φωτογραφία με το παραμορφωμένο πρόσωπό της στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η μαγείρισσα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ζει στην Κρήτη, στη φωτογραφία που δημοσίευσε είναι μελανιασμένη στο μάτι και το μάγουλο της δεξιάς πλευράς του προσώπου της και το μάτι της είναι τόσο πρησμένο που έχει κλείσει.

Τη φωτογραφία συνοδεύει με τη λεζάντα «Έτσι για να υπάρχει», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς έγινε ο φρικτός τραυματισμός της.

Κάτω από τη δημοσίευση υπάρχουν αρκετά σχόλια από χρήστες, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξη τους και την παρακινούν να κάνει καταγγελία στην αστυνομία και την εισαγγελία, ενώ κάποιοι την παροτρύνουν να αφήσει αυτόν που της το προκάλεσε.

Στεφανία Τζαφέρη: Θύμα άγριου ξυλoδαρμού, έδειξε τα χτυπήματα και ο κόσμος την έπεισε να το καταγγείλει - Εικόνα 1

Θύμα κακοποίησης ή θύμα ατυχήματος η food blogger Στεφανία Τζαφέρη

Η κινητοποίηση και στήριξη που δέχτηκε από τον κόσμο, φαίνεται πως της έδωσαν κουράγιο να πάει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση, ενώ όπως ενημέρωσε με νέο tweet, βρίσκεται σπίτι της.

Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξέτασεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ ολους σας για το ενδιαφέρον. 🖤

— notasunbeam (@steftza) October 15, 2021

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον» αναφέρει στη νέα της ανάρτηση.

Ένας από τους χρήστες επεσήμανε πως από αστυνομικές πηγές έμαθε πως κατέθεσε ότι έπεσε και όχι ότι την χτύπησαν και εύχεται να μην είναι αλήθεια αυτό. Επίσης, έμαθε πως πήγε στην αστυνομία με τον σύντροφό της.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ