Στέλιος Παρλιάρος για οικονομική καταστροφή: «Έβλεπα την αστυνομία και κρυβόμουν στις τουαλέτες»

gossip
διάφορα

Στέλιος Παρλιάρος: Ο γνωστός ζαχαροπλάστης φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να παραχωρήσει μία απολαυστική και αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο Έλληνας ζαχαροπλάστης μίλησε ανοιχτά στην κάμερα της εκπομπής. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του τόσο στην προσωπική ζωή του, όσο και στην επαγγελματική ζωή του.

Στέλιος Παρλιάρος: Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του

Για την οικονομική του καταστροφή μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Ευτυχείτε ο Στέλιος Παρλιάρος. Οι περιγραφές του συγκλονίζουν. «Είχα ένα μαγαζί και όταν ξεκίνησα είχε τεράστια απήχηση από την πρώτη στιγμή. Άρχισα να ανοίγω μαγαζιά, να μην παρακολουθώ τα οικονομικά και ξαφνικά αρχίζει η οικονομική καταστροφή.

Στέλιος Παρλιάρος για οικονομική καταστροφή: «Έβλεπα την αστυνομία και κρυβόμουν στις τουαλέτες» - Εικόνα 1

Για κάποια χρόνια δεν μίλαγα με την αδελφή μου, υπήρχαν προβλήματα, είχα πάρα πολλά δικαστήρια από τα χρέη στο κράτος, τα ξεπέρασα και δεν χρώσταγα τίποτα και δεν έφαγα και σε κανέναν λεφτά. Έβλεπα την αστυνομία και κρυβόμουν στις τουαλέτες. Ήταν όλα αυτά τα πράγματα άγρια. Δεν θα ξεχάσω ένα πρωί, ήταν παραμονές εορτών, βγήκα από το σπίτι στις 7, με περίμεναν απέξω και μου λένε ακολουθήστε μας στο τμήμα», αναφέρει ο Στέλιος Παρλιάρος.

Σ. Παρλιάρος: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ