Η στιγμή που διακινητής ανθρώπων απαγάγει κοpιτσάκι 3 ετών ξελογιάζοντας το με γλυκά και το ανεβάζει στο μηχανάκι του

Ένα μικρό κοpίτσι απήχθη σε δρόμο στην Κίνα όμως, ευτυχώς, βρέθηκε σώο χωρίς κανέναν τραυματισμό.

Την Περασμένη παρασκευή, το 3χρονο παιδί απήχθη από έναν άντρα, ο οποίος το παρέσυρε προσφέροντάς του γλυκά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο ύποπτος πήρε το παιδί ενώ εκείνο κρατούσε τα γλυκά που του προσέφερε.

Η στιγμή που διακινητής ανθρώπων απαγάγει κοριτσάκι 3 ετών ξελογιάζοντάς το με γλυκά και το ανεβάζει στο μηχανάκι του - Εικόνα 2

Το βίντεο από μια κάμερα παρακολούθησης που δημοσιεύθηκε από την αστυνομία δείχνει ένα κοpίτσι να ακολουθεί τον Chen σε ένα δρόμο της Ganzhou, της επαρχίας Jiangxi, το απόγευμα της 6ης Ιουλίου.

Το κοpίτσι φαίνεται να κρατάει μια πλαστική σακούλα, η οποία περιείχε τα γλυκά, και να ακολουθεί τον απαγωγέα.

Ο ύποπτος έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία της Ganzhou και έγινε γνωστό το επίθετό του, το οποίο είναι Zhang.

«Κρατούσε το χέρι της κόρης μου, ενώ διέσχιζε το δρόμο προς την άλλη πλευρά και της αγόρασε γλυκά», είπε ο πατέρας του κοpιτσιού στο  Pear, μια πλατφόρμα ανταλλαγής βίντεο.

Η στιγμή που διακινητής ανθρώπων απαγάγει κοριτσάκι 3 ετών ξελογιάζοντάς το με γλυκά και το ανεβάζει στο μηχανάκι του - Εικόνα 3

«Φάνηκε λίγο απρόθυμη, γι’ αυτό ο άντρας την σήκωσε και την έβαλε στο μηχανάκι του και έφυγε», πρόσθεσε ο πατέρας, ο οποίος ήρθε σε επαφή με την αστυνομία αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι η κόρη του είχε χαθεί.

Η αστυνομία της Ganzhou επανεξέτασε τα αρχεία παρακολούθησης και αναζητούσε τον Zhang για 18 ώρες. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άντρα στο σπίτι του το πρωί της 7ης Ιουλίου.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον Zhang για απαγωγή και για υποψία εμπορίας ανθρώπων.

Η στιγμή που διακινητής ανθρώπων απαγάγει κοριτσάκι 3 ετών ξελογιάζοντάς το με γλυκά και το ανεβάζει στο μηχανάκι του - Εικόνα 4

Βρήκαν επίσης το κοpίτσι, το οποίο ήταν ασφαλές και δεν υπέστη κακώσεις.

Ο ύποπτος είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε την πρόθεση να κλέψει το κοpίτσι. Ισχυρίστηκε ότι «ήθελε να νιώσει το κοpίτσι σαν κόρη του», δήλωσε η αστυνομία στο Pear.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ