«Στήριγμά μου»: Οι δημόσιες ευχές της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Χρήστο Δάντη για την γιορτή του

Επικαιρότητα

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρξε μια μικρή ένταση ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου λόγω της αρχικής διαφωνίας του τραγουδιστή να συμμετέχει η αγαπημένη του και πάλι στο Survivor, ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν.

Μάλιστα, ο Χρήστος Δάντης μετά την επίσημη ανακοίνωση της συντρόφου του στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, εξέφρασε και δημόσια τη στήριξή του προς το πρόσωπό του αποδεικνύοντας πως η αγάπη που τρέφει για εκείνη είναι αρκετά μεγάλη και πως στέκεται πάντα δίπλα της σε όποια απόφαση και αν πάρει.

Και η Ασημίνα Χατζηανδρέου όμως από τη δική της πλευρά, δεν σταματά να εκφράζει με κάθε τρόπο την αγάπη της προς το πρόσωπο του Χρήστου Δάντη. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου 24/12 βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής και τον κατέγραψε με το κινητό της την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου θέλοντας να του πει και δημόσια χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή δημοσίευσε το σχετικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο instagram και έγραψε, «Σε 10 το τηλέφωνο δε θα χτυπάει σίγουρα. Στήριγμά μου χρόνια σου πολλά».

«Στήριγμά μου»: Οι δημόσιες ευχές της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Χρήστο Δάντη για την γιορτή του - Εικόνα 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ