Στις Κυκλάδες θα δρομολογηθεί το γρηγορότερο ταχύπλοο του πλανήτη

Στο λιμάνι του Πειραιά, στην Πύλη 9, κατέπλευσε την Τετάρτη, έχοντας ξεκινήσει το μακρινό του ταξίδι από την Δανία, το νέο απόκτημα της εταιρίας Sea Jets, το θηριώδες ταχύπλοο «World Champion Jet», το οποίο μπορεί να μεταφέρει 1.055 επιβάτες και 215 ΙΧ οχήματα με μια υπηρεσιακή ταχύτητα 47 ν.μιλίων την ώρα!

Δείτε το βίντεο

Το Cyclades24 είχε ενημερώσει αναλυτικά για την περίπτωση του World Champions Jet, το οποίο όταν ναυπηγήθηκε μπήκε αμέσως στα ρεκόρ Γκίνες μιας και μπορούσε να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 50 ν.μιλίων την ώρα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό σήμερα, από την Δανία μέχρι και τον Πειραιά έπιασε ακόμη και 44 ν. μίλια την ώρα.

Στις Κυκλάδες θα δρομολογηθεί το γρηγορότερο ταχύπλοο του πλανήτη - Εικόνα 2

Σύμφωνα με τον ως τώρα προγραμματισμό της εταιρίας, το νέο απόκτημα της θα δρομολογηθεί το 2019 στην γραμμή που συνδέει τον Πειραιά με τις Κυκλάδες. Οπότε, τα νησιά του νομού μας θα είναι τα πρώτα που θα υποδεχθούν το μεγαλύτερο ταχύπλοο που έχει ταξιδέψει στις ελληνικές θάλασσες.

Στις Κυκλάδες θα δρομολογηθεί το γρηγορότερο ταχύπλοο του πλανήτη - Εικόνα 3

Κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το ταχύπλοο WORLDCHΑMPION JET το νέο απόκτημα της εταιρείας SEAJET, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γεώργιος Χριστάκης

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ