Στους μείον 17 βαθμούς Κελσίου η ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου αγκαλιά με τον Άδωνη

Επικαιρότητα

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου προσπάθησαν να συνδυάσουν ο υπουργός Ανάπτυξης με τη σύζυγό του και τις δουλειές τους στην Ελβετία.

Το ταξίδι τους

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει το «παρών» στο ετήσιο παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που γίνεται στην Ελβετία και χθες με θέμα «Strategic Investments, demonstrating Resilience in times of Global Uncertainly, navigating the path ahead» τονίζοντας ότι «μέχρι τις εκλογές, πρόκειται να ανακοινωθούν νέες πολύ μεγάλες ξένες επενδύσεις με μεγάλο αντίκτυπο στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα».

Μαζί του στο Νταβός είναι και η σύζυγός του όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στα Social Media. Μάλιστα, η Υπεύθυνη Σπουδών στην σχολή Αρχαίων Ελληνικών Ελληνική Αγωγή ανάρτησε μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον σύζυγό της, χωρίς να γράψει κάτι: Νωρίτερα, σε άλλη της ανάρτηση έδειξε στους 50.000 ακολούθους της , την πολύ χαμηλή θερμοκρασία που επικρατεί στο Νταβός με το θερμόμετρο να δείχνει μείον 17 βαθμούς Κελσίου.

Στους μείον 17 βαθμούς Κελσίου απολαμβάνουν το χιόνι: Η ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη - Εικόνα 1

Η ανάρτησή της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευγενία Καραγιαννίδου (@manolidoue)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ