Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν

Το νέο κέντρο στρατιωτικών επιχειρήσεων της Ρωσίας που ολοκληρώθηκε πριν ένα χρόνο υπερτερεί σύμφωνα με ορισμένους αξιωματούχους από το αντίστοιχο αμερικανικό.

Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα0

Βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι η αίθουσα πολέμου στο Κρεμλίνο η οποία ολοκληρώθηκε πριν από ένα χρόνο.

Διαθέτει τεράστιες κινηματογραφικού τύπου οθόνες, είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα παρακολούθησης και συντονισμού τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως οχυρωμένη και με την ακριβή τοποθεσία της να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα1

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι βρίσκεται κάτω από το έδαφος στη συμβολή υπόγειων τούνελ που διατρέχουν τη ρωσική πρωτεύουσα.

Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα2

Ο λόγος για την ολοκαίνουργια «αίθουσα πολέμου» του προέδρου της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν. Σε μια ένδειξη ισχύος, η ρωσική ηγεσία δημοσίευσε ορισμένα πλάνα από την αίθουσα στα οποία ο ρώσος πρόεδρος εμφανίζεται να παρακολουθεί τις αεροπορικές επιχειρήσεις σε εδάφη της Συρίας.

Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα3

Όπως αναφέρει η Washington Post, το νέο κέντρο στρατιωτικών επιχειρήσεων που ολοκληρώθηκε πριν ένα χρόνο υπερτερεί σύμφωνα με ορισμένους αξιωματούχους του US National Military Command Center που χρησιμοποιεί το αμερικανικό πεντάγωνο.

Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα4 Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα5 Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα6 Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα7 Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα8 Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα9 Ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η «αίθουσα πολέμου» του Βλαντιμίρ Πούτιν - Εικόνα10

Πηγή: washingtonpost

 
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ