Τανιμανίδης-Μαυρίδης: Γιατί δεν θέλει να βλέπει μπροστά του ο ένας τον άλλον

«Ξέρουμε ότι ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον». Με αφορμή τη συνέντευξη ποταμό του Γιώργου Μαυρίδη για τον Σάκη Τανιμανίδη ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης περιγράφει πώς οι δυο άνδρες αυτοί, κατέληξαν να μην μιλιούνται. 

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να πετάει σπόντες για τον πρώην κολλητό, συνεργάτη, φίλο του επιστήθιο, για τον Σάκη Τανιμανίδη. Είναι σποντάρα! Πρώτη φορά, για μένα, μιλάει τόσο σκληρά. Δηλαδή, λέει ότι η φιλία δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός. Όσοι ξέρουμε λίγο τα πράγματα εντός τηλεόρασης, ξέρουμε ότι το πρόβλημα μεταξύ τους ήταν τι γίνεται με το World Party, που στην πορεία πήρε πολλή δημοσιότητα, που πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης…

Ο Τανιμανίδης λέει “θα κάνω το World Party”, δεν το δέχτηκε κανένα κανάλι και λέει “το χρηματοδοτώ, γίνομαι παραγωγός”, έτσι ξεκίνησε. Και παίρνει μαζί τον φίλο του από το τατουατζίδικο και τον κάνει παρουσιαστή. Όταν αυτό κάνει επιτυχία, για μένα, ο παραγωγός που είχε την ιδέα και ρίχνει και τα πρώτα χρήματα είναι αυτός που θα καθορίσει και τους μισθούς όλων.

Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε γίνει μεταξύ τους, ξέρουν τα παιδιά. Όμως ξέρουμε ότι η πλευρά Τανιμανίδη έχει βοηθήσει και σε προσωπικά θέματα την πλευρά Μαυρίδη, αυτό το γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ και μένει μέχρι εδώ. Όπως επίσης ξέρουμε ότι ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον και αυτό φυσικά το βλέπετε κι εσείς», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Αυτό που λέει μία παροιμία μην κάνεις δουλειές με φίλους, το θεωρώ λάθος. Καλό είναι να κάνεις δουλειές με φίλους γιατί όταν κάνεις μία δουλειά με φίλο τότε καταλαβαίνεις αν είναι ουσιαστικά φίλος» και εκεί έρχεται η πρώτη καμπάνα: «Η φιλία είναι κάτι σοβαρό για μένα. Αν ξεκινήσεις μία δουλειά με ένα φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού τελικά δεν ήσουν ποτέ φίλος… Εσύ κρατάς το νούμερο και εγώ συνεχίζω τη ζωή μου», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης και λύνει όλες τις απορίες για το τι συνέβη με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ