Τάσος Ξιαρχό: «Τον τελευταίο καιρό μου συνέβησαν πολλά πράγματα. Νόμιζα μου είχαν κάνει μάγια»

Για την πρόσφατη δύσκολη περίοδο της ζωής του, μίλησε σήμερα ο Τάσος Ξιαρχό στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο γνωστός χορογράφος έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ενώ μίλησε στην εκπομπή για την πρόσφατη ανάρτηση με τον πατέρα του.

Τάσος Ξιαρχό: Τι δήλωσε για τον πατέρα του και για τη δύσκολο περίοδο στη ζωή του

«Πρώτη φορά έδειξα τον πατέρα μου δημόσια αν και έχω πει πάρα πολλά για τη σχέση μας, βέβαια κάποιος βλέποντας το βίντεο σκέφτηκα και όλα αυτά που έχω πει. Είμαστε πολύ καλά πλέον και θα σου πω ότι το βίντεο βγήκε αυθόρμητα», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό  για το οικογενειακό βίντεο.

Ο ίδιος έκανε αναφορά και σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που πέρασε λέγοντας πως: «Τον τελευταίο καιρό μου συνέβησαν πολλά πράγματα, όπως το να τραυματίσω το πόδι μου, μετά μου κλείσανε το instagram, μου κλέψανε ένα ζευγάρι παντόφλες στις διακοπές και γενικά συνέβησαν πάρα πολλά. Έχασα μια σημαντική δουλειά την οποία και υπολόγιζα, είδα και κακά όνειρα και έτσι είπα να πάω για εξορκισμό».

«Πήγα λοιπόν στον Άγιο Κυπριανό. Πήγα στον ιερέα και του είπα να με ξορκίσει, αλλά απέτυχε. Νόμιζα μου είχαν κάνει μάγια, δεν ήξερα τι μπορεί να μου είχαν κάνει» κατέληξε.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξή του

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ