«Θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι»: Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για τις πλαστικές επεμβάσεις

gossip

Κατερίνα Καινούργιου: Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Η ίδια μίλησε στις κάμερες. Στις δηλώσεις της, η Ελληνίδα παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως έχει πραγματοποιήσει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφο.

Κατερίνα Καινούργιου: Όσα ανέφερε στις δηλώσεις της

«Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι»: Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για τις πλαστικές επεμβάσεις - Εικόνα 1

«Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις. Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος» είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούριου.

Λίγο μετά δεν δίστασε η Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύψει πως είχε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στο αυτοκίνητό της για να ξεβαφτεί, μιας και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, δεν την θέλει μακιγιαρισμένη κι αν την έβλεπε έτσι μετά την εκδήλωση, σίγουρα θα της έλεγε «Πώς είσαι έτσι;»!

Κ. Καινούργιου: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις της 

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ