Θανάσης Λάλας: «Η Χρύσα Ρώπα το αποφάσισε για μένα. Είμαι πολύ δεμένος με την κόρη της Άννας Δρούζα»

Δέστε τους

Στις δύο γνωστές κυρίες της ζωής του αναφέρθηκε ο Θανάσης Λάλας, που ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την Χρύσα Ρώπα αλλά και για το αν τον ενοχλεί που ένα κομμάτι της προσωπικής του ζωής γίνεται δημόσιο.

«Δεν με ενοχλεί κανένα κομμάτι της ζωής μου, όπως το διηγείται ο άλλος. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι ζωή έχω. Το ίδιο πράγμα το βλέπουμε όλοι τελείως διαφορετικά. Εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι έχω ζήσει. Έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος που είναι κοντά σου να το έχει δει με τον δικό του τρόπο. Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να βλέπει τα ίδια πράγματα με τον δικό του τρόπο και δικαιούται να τα βλέπει με τον δικό του τρόπο», είπε αρχικά ο Θανάσης Λάλας.

Και συνέχισε: «Το δεύτερο και κυριότερο, από τη στιγμή που έχεις περάσει πολλά με έναν άνθρωπο, δικαιούται να λέει ό,τι θέλει για σένα χωρίς να του απαντάς. Δεν με αφορά. Αυτό που λέγεται για τον Λάλα, δεν είναι ο Λάλας. Έχω κάνει μια ζωή που αν καθίσει ο άλλος δίπλα μου και την δει, δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Δεν εννοώ ότι αυτό που λέει κάποιος για μένα δεν ισχύει.

Κάτι που έχω μάθει από αυτή την ιστορία είναι μην ασχολείσαι με πράγματα που αποφασίζουν άλλοι για σένα. Αποφασίζουν ότι είμαι κάθαρμα, ΟΚ, τι να κάνω;», είπε ο Θανάσης Λάλας κλείνοντας το θέμα με την Χρύσα Ρώπα και όσα έχει δηλώσει η ηθοποιός κατά καιρούς για εκείνον, τη σχέση τους και τον χωρισμό τους.

 

Θανάσης Λάλας: Πώς γνωρίστηκε με την Άννα Δρούζα

Όσον αφορά στην γνωριμία του με την Άννα Δρούζα, ο Θανάσης Λάλας ανέφερε: «Όταν γνώρισα την Άννα είχα βγει από μια δύσκολη κατάσταση. Γνωριστήκαμε τον Δεκέμβριο του 2005. Είχαμε γράψει τότε κάτι στο Βήμα και μου έλεγαν τα παιδιά ότι παίρνει τηλέφωνο. Η Άννα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ηθικά άτομο, έχει μια πολύ βαθιά αίσθηση της αξιοπρέπειας.

Της πρότεινα να τα πούμε από κοντά, να βγούμε για φαγητό να τα συζητήσουμε από κοντά. Από εκεί και έπειτα ξεκινήσαμε να βγαίνουμε ως φίλοι. Κάποια στιγμή συναντιόμαστε ξανά και από τότε είμαστε μαζί. Είναι ένα πολύ αγαπητό άτομο. Στην πορεία της σχέσης μας δέθηκα πολύ και με την κόρη της, την Αριάδνη, την νιώθω σαν παιδί μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ