Θάνος Καλλίρης: «Έσωσα την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό, ζητούσε βοήθεια, την είχαν αφήσει οι δυνάμεις της»

Ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκούντ, όπου και εξομολογήθηκε μία ιστορία που αφορούσε την Αγγελική Νικολούλη, την οποία όπως αποκάλυψε την έσωσε από πνιγμό.

Θάνος Καλλίρης: Η στιγμή που σώζει τη Νικολούλη και τη μεταφέρει στη βάρκα

Ο ερμηνευτής χαρακτηριστικά ανέφερε:«Το καλοκαίρι του 1995, ή του 1996, είμαστε με το ‘‘Μπράβο Ρούλα’’ στη Ζάκυνθο. Πάμε κάποιοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εγώ και η Αγγελική Νικολούλη, σε ένα πάρα πολύ ωραίο σκάφος που το νοίκιασαν μόνο για μας. Μεγάλο σκάφος στο οποίο ήμασταν 4, 5 άνθρωποι το πολύ και μας πήγε στο Ναυάγιο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης.

«Επειδή δεν το επέτρεπε ο καιρός, δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά οπότε έμεινε πιο έξω και μας είπαν να κολυμπήσουμε αν θέλουμε να το δούμε από κοντά. Είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά και όντως έπρεπε να έχεις δύναμη και να ξέρεις καλό κολύμπι για να φτάσεις. Βουτάμε όσοι βουτήξαμε για να πάμε και ξαφνικά ακούω να πνίγεται η Αγγελική! Να ζητάει βοήθεια και να μην νιώθει καλά. Την είχαν αφήσει οι δυνάμεις της» τόνισε.

«Ήμασταν σε μια απόσταση περίπου 100 μέτρων μεταξύ του καραβιού και της στεριάς. Είμαι αρκετά καλός κολυμβητής και κολύμπησα να την βοηθήσω. Πραγματικά την έσωσα, κυριολεκτικά. Δεν την έβγαλα στην στεριά αλλά την πήγα πίσω στο καράβι. Η παρέμβαση μου ήταν καίρια και άμεση» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ