Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που «τσεκάρουν» το πιστοποιητικό εμβολιασμού Κυριάκου Μητσοτάκη και Μαρέβας σε γνωστό εστιατόριο

Στο seafood restaurant MAREA στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επέλεξε να γευματίσει το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην πόλη εν όψει της 85ης ΔΕΘ.

Όπως γράφει το Voria.gr, ο πρωθυπουργός βρέθηκε μαζί με τη Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι και δύο φιλικά ζευγάρια στο εστιατόριο επί της οδού Λώρη Μαργαρίτη περίπου στις 8.00 το βράδυ της Κυριακής και για σχεδόν τρεις ώρες απόλαυσαν μεσογειακά πιάτα που προσφέρει το κατάστημα.

Το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων καρπάτσιο λαβράκι, ταραμά λευκό αλλά και χειροποίητο κριθαράκι με θαλασσινά.

Ο έλεγχος στο πιστοποιητικό εμβολιασμού

Στον πρωθυπουργό έγινε έλεγχος και για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως προβλέπεται από τα μέτρα λειτουργίας στην εστίαση. Συγκεκριμένα, το κατάστημα ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος γευμάτισε σε εσωτερικό χώρο, να επιδείξει το πιστοποιητικό του, το οποίο ελέγχθηκε μέσω της ειδικής εφαρμογής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε ευχάριστα τον έλεγχο, βγάζοντας μάλιστα και αναμνηστική φωτογραφία.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που «τσεκάρουν» το πιστοποιητικό εμβολιασμού Κυριάκου Μητσοτάκη και Μαρέβας σε γνωστό εστιατόριο - Εικόνα 1

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που «τσεκάρουν» το πιστοποιητικό εμβολιασμού Κυριάκου Μητσοτάκη και Μαρέβας σε γνωστό εστιατόριο - Εικόνα 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ