Θεσσαλονικιός πάτησε αστυνομικό με το αυτοκίνητο για να αποφύγει την κλήση

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με έναν οδηγό ο οποίος χτύπησε δημοτικό αστυνομικό με το αυτοκίνητο του, προκειμένου να γλυτώσει την κλήση.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας το πρωί της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου, πάρκαρε παράνομα σε χώρο φορτοεκφόρτωσης στην οδό Κούσκουρα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα -όπως κατέθεσαν οι δημοτικοί αστυνομικοί- το αυτοκίνητο του δεν είχε κανονικές πινακίδες, αλλά πινακίδες αυτοκόλλητα, ώστε να μπορεί να τις αφαιρεί ο ίδιος όποτε θέλει.

Την ώρα που κλιμάκιο δημοτικών αστυνομικών του έκανε τυπικό έλεγχο, ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και επιπλέον για να γλιτώσει την κλήση της δημοτικής αστυνομίας, αποφάσισε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του τραυματίζοντας τον έναν αστυνομικό που βρισκόταν μπροστά στο όχημα.

Οταν ωστόσο αντιλήφθηκε ότι πλησιάζουν δικυκλιστές της δημοτικής αστυνομίας, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια όπου κρύφτηκε σε πολυκατοικία της Τσιμισκή. Τελικά συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου.

Ο δράστης έμεινε κρατούμενος για δυο ημέρες στο τμήμα και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου κρίθηκε ένοχος και για τα δύο αδικήματα επιβάλλοντας ως κύρια ποινή φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ