Ο Θύμιος παίρνει τη ζωή «στα χέρια του»: Το «ευχαριστώ» και οι πράξεις που δίνουν ελπίδες

Επικαιρότητα

Ο Θύμιος Μπουγάς έγινε ευρύτερα γνωστός έπειτα από το σκληρό bullying που δέχτηκε από ομάδα νεαρών στην Πάτρα. Λίγους μήνες μετά, είναι πλέον έτοιμος να τα αφήσει όλα πίσω του. Με σταθερά βήματα προχωρά στη νέα του ζωή ο Θύμιος Μπουγάς, που το περασμένο καλοκαίρι έπεσε θύμα άγριας επίθεσης με αποτέλεσμα για να διάστημα να επιλέξει να «εξαφανιστεί» από τον Πύργο.

Ο άνδρας – παρά τις δυσκολίες – είναι πλέον αισιόδοξος καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να τον υποστηρίξουν – βοηθώντας να αποκατατασταθούν ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, τόσο υγείας όσο και επιβίωσης.

Ο Θύμιος επισκέπτεται συχνά πλέον όλους αυτούς που έχουν προσφερθεί να τον βοηθήσουν:

Σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες, ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε πρόσφατα στο λογαριασμό του στο Twitter.

Σε ένα άλλο μήνυμα του στο προφίλ του στο Facebook, αναφέρθηκε στο βήμα που έκανε για τη βελτίωση της ακοής του, ένα πρόβλημα που είχε επισημάνει από την αρχή που ήρθε σε επαφή με την Αστυνομία και τους φορείς που θέλησαν να τον βοηθήσουν.

Σε άλλη, πάλι, ανάρτηση μιλά για την καινούρια δουλειά που βρήκε αλλά και για όσους τον στήριξαν ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ