Θηρίο: Τα “σημάδια” στο σώμα του μετά την απώλεια κιλών – «Τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα…»

Μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Τάσο Ξιαρχό και την ανάρτηση που έκανε εις βάρος μίας κοπέλας, ολοένα και περισσότερα άτομα από τον χώρο του media, τοποθετούνται ενάντια στον χορευτή, ένας από αυτούς είναι και το Θηρίο.

Θηρίο: Η ανάρτηση κατά του Τάσου Ξιαρχό

Το Θηρίο, ο Κώστας Δρακούλας όπως είναι το κανονικό του όνομα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, αναρτώντας δύο φωτογραφίες μια από το παρελθόν και μία τωρινή που έχει χάσει πολλά κιλά.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά έγραψε: «Αγαπητέ φίλε,

Εσύ που έλεγες πως σε λένε λουγκρ@, αδερφή και πρεζ@κια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού, επειδή είναι παχουλή! Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!

Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ@μ@τος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε!».

Θηρίο: Τα “σημάδια” στο σώμα του μετά την απώλεια κιλών – «Τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα…» - Εικόνα 1

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ