Θσσαλονίκη: Μυστήριο με τον θάνατο του 30χρονου ποδοσφαιριστή – Αυτοκτονία ή έγκλημα;

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη του Μακεδονικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μαρίνα της Καλαμαριάς.

Το σκηνικό θανάτου του 30χρονου ποδοσφαιριστή δείχνει αυτοκτονία.

Αυτό, αναφέρουν , οι αναλυτές της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, στο λαιμό του ήταν περασμένα, διπλά tie wrap, με το κούμπωμα στο πλάι, κάτι που ερμηνεύεται ως κίνηση του ιδίου και όχι δεύτερου προσώπου, ενώ το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση όπου όπως εξηγούν δεν θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα.

Tι δηλώνει ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας, επικεφαλής του pressaris.gr και του Yellowradio, ο οποίος γνώριζε τον ποδοσφαιριστή:

 

 

Κάτι που όμως δεν συνηθίζεται σε περιπτώσεις αυτοκτονίας. Έτσι, οι έρευνες συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου οι αρχές να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα αίτια θανάτου του ποδοσφαιριστή.

Ο Τσουμάνης που ήταν 30 ετών, έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ