Τι απάντησε ο Θοδωρής Μαραντίνης για το ενδεχόμενο νέου γάμου

Επικαιρότητα

Το βράδυ της Τρίτης (14/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του ANT1 για την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε  την πρώην σύζυγο του, Σίσσυ Χρηστίδου και την κατάσταση που επικρατεί με τα παιδιά τους, αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο για έναν μελλοντικό γάμο.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για το ενδεχόμενο γάμου

«Αν με ρωτάς, δεν θα ξαναπαντρευτώ. Δεν είναι κάτι που αναζητώ ή σκέφτομαι. Αυτή τη στιγμή η ηρεμία μου, η υγεία μου και η ψυχική ισορροπία για μένα και των παιδιών, δεν θεωρώ ότι θα αυξηθούν ή θα μεγαλώσουν με έναν γάμο. Μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτόν και ίσως είναι και καλύτερα» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Επιπλέον, μίλησε για την συνεπιμέλεια αλλά και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του που βρίσκονται στην εφηβεία.

«Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή, έχει μπει και στη χορωδία αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση.

Εγώ επειδή μεγάλωσα σε μία οικογένεια που είχε ντισκοτέκ, η βασική του δουλειά ήταν οι επιγραφές με νέον, και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Και όταν υπάρχει μια επιχείρηση στην Ελλάδα μοιραία πηγαίνεις προς τα εκεί. Στα πρώτα μου βήματα με το συγκρότημα δούλευα εκεί αλλά μετά η μουσική μας κέρδισε. Πολλές φορές όταν σκέφτομαι την καριέρα μου, αυτό που με αγχώνει και με απασχολεί, είναι να καταλάβω τη στιγμή για το πού πρέπει να σταματήσω. Για παράδειγμα, βλέπω τη Madonna και στεναχωριέμαι! Είναι εύκολο να γίνεις καρικατούρα ή γραφικός, μια αγωνία μου είναι να μην το κουράσω», εξομολογήθηκε .

Όσον αφορά την συνεπιμέλεια: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια, είναι κάτι που το έχω ζητήσει. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων κι εκ του νόμου συνεπιμέλεια, στην ονοματοδοσία, στις ιατρικές αποφάσεις, στο ποιο σχολείο θα πάει. Εγώ έχω ήδη πολλά θέματα της συνεπιμέλειας υπαρκτά. Έχω σχεδόν μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, το κομμάτι του χρόνου σε εναλλασσόμενη κατοικία.

Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα. Είναι σοβαρό θέμα, καίει πολύ τους ανθρώπους και τα παιδιά. Μέσα από τον ανόητο καβγά που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά, που γίνονται μπαλάκι μέσα σε αυτό ή εργαλειοποιούνται με αφορμή το ποιος έχει την εξουσία, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά μια συνεννόηση. Όταν δεν υπάρχει αυτό το καλό κλίμα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρόπος νομικά να βοηθάει το κλίμα για να υπάρχει καλή συνεννόηση» δήλωσε.

«Τα παιδιά ζήτησαν να είναι μισές μέρες με εμένα μισές μέρες με την μαμά τους. Έτσι υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα και συνεννοηθήκαμε πολύ πιο εύκολα, οπότε άρχισε να μοιράζεται. Θεωρώ ότι το έχουν συνηθίσει, έχουμε προσαρμόσει όλοι την ζωή μας πάνω σε αυτό, μένουμε κοντά, είναι όλα κοντά για να μην νιώθουν τα παιδιά ότι η ζωή τους αλλάζει συνεχώς», αποκάλυψε.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ