7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου

Σου παρουσιάζουμε τον Φατούρο, τον Παιχταρά κι άλλους 5 τύπους από την τάξη σου.Θα σου θυμίσει 7 αγαπημένους (ή και όχι) τύπους με τους οποίους συναναστρεφόσουν κάθε μέρα στην τάξη σου. Άλλους τους θυμάσαι, άλλους τους έχεις ξεχάσει. Μπορεί να είσαι και κάποιος από αυτούς. Άνοιξέ μας την καρδιά σου. Πες μας κι εσύ κάποιον από τους τύπους που έχουμε ξεχάσει. Γιατί σίγουρα έχουμε ξεχάσει.

Έχουμε και λέμε:

7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα1

Ο (καθόλου) αγαπημένος μας φύτουλας ήταν αυτός που όλοι αγαπούσαμε να μισούμε. Απουσιολόγος, άριστος μαθητής και παπαγάλιζε ανελέητα ακόμα και στον ύπνο του. Ο καλύτερος φίλος και καμάρι του καθηγητή ή του δασκάλου και ολίγον ρουφιάνος. Άργησε πολύ να ξυρίσει το χνούδι από το μουστάκι του και έκανε πρώτη φορά σεks όταν οι συμμαθητές του ήταν ήδη χωρισμένοι με παιδιά. Σήμερα δουλεύει ως λογιστής 14 ώρες την ημέρα και είναι αλκοολικός.

7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα2

Σε αυτήν πήγε το πρώτο σου ραβασάκι, για αυτήν ένιωσες το πρώτο σου καρδιοχτύπι. Διαφωνούσε με τη μητέρα της που την είχε σαν πριγκίπισσα ενώ η ίδια αισθανόταν βασίλισσα. Στην τάξη προσπαθούσες να είσαι όσο πιο κοντά της γίνεται και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έκανες όλα της τα θελήματα. Σήμερα είναι άσχημη.

7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα3

Όσο και να κατακεραυνώνουμε το απαράδεκτο φαινόμενο του bullying, όλοι μας είχαμε έναν Φατούρο στην τάξη πάνω στον οποίο ξεσπούσαμε την παιδική μας παράνοια. Και είχαμε πολύ από δαύτην. Ο Φατούρος άκουσε πολλές φορές το «συ-συ-σύννεφο, έ-έ-έρχεται» και δεν το χάρηκε ποτέ του. Σήμερα είναι δημοσιογράφος.

7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα4

Αυτός ήταν κουλ τύπος. Ωραίος γκόμενος σύμφωνα με τα κοpίτσια, κακός μαθητής και πρώτη μούρη στις καταλήψεις επειδή η τυρόπιτα είναι στρογγυλή για το τραγικό σύστημα παιδείας. Τελείωνε τη χρονιά με 49 αδικαιολόγητες απουσίες. Εννοείται συμμετείχε σε παρελάσεις, γιορτές, χορωδίες, μαθήματα γιόγκα, αντικαπνιστικές ομάδες (αν και καπνιστής) και οτιδήποτε άλλο τον βοηθούσε να χάσει μάθημα. Σήμερα είναι μηχανικός αυτοκινήτων.

7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα5

Όταν εσύ έπαιζες atari, αυτός έλιωνε στο Sega Saturn. Κι όταν έμπαζαν νερό βροχής τα πάνινά σου, αυτός περπατούσε κονιόρδος δίπλα σου με τα Air Max. Στις εκδρομές κουβαλούσε μαζί του χαρτζιλίκι πεντοχίλιαρο κι εσύ ήσουν φορτωμένος με τα ταπεράκια της μαμάς σου. Σήμερα δουλεύει ως CEO. Στην “Tupper”…

7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα6

Η παιχτάρα της τάξης. Αρχηγός στη σχολική ομάδα κανόνιζε με τον αρχηγό του άλλου σχολείου για το ματσάκι που θα έπαιζαν τα δύο σχολεία μεταξύ τους. Οπαδός της ΑΕΚ συνήθως (γιατί η ΑΕΚ είναι ιδέα) και ήταν μαέστρος σε όλα τα αθλήματα. Τα κοpίτσια δεν του έδιναν σημασία αλλά όταν τελείωσε το σχολείο και οι συμμαθητές του είχαν κοιλιές εκείνος πήρε την εκδίκησή του. Σήμερα παίζει μπάλα στη Γ’ Εθνική, είναι μπάρμαν και κλαρινογαμπρός.

7 τύποι που κυκλοφορούσαν στην τάξη σου - Εικόνα7

Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελες να γραφτείς καράτε κι ας μη γράφτηκες ποτέ. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που παρακαλούσες να τελειώσει το διάλλειμα για να ξαναμπείς στην ασφάλεια της τάξης. Ο Φόβος κι ο Τρόμος, ήταν ο τύπος που τον έβαζες αναγκαστικά στο παιχνίδι ποδοσφαίρου και πανηγύριζες κιόλας στα γκολ του. Κι ας ήταν αντίπαλος… Σήμερα δουλεύει πορτιέρης στο Μπουρνάζι.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ