Το φάουλ του Γεωργούλη στην εκπομπή της Γερμανού και η ατάκα στον Τσουρό για το χαμένο στοίχημα (video)

gossip

«Χειρότερα δεν γίνεται»! Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Κώστας Τσουρός, με τη Ναταλία Γερμανού να έχει μείνει άφωνη και να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση στην εκπομπή της στον Alpha.

Η κόντρα τους που ξέσπασε στον αέρα άρχισε όταν ο δημοσιογράφος έθιξε το θέμα των πρόσφατων δηλώσεων του ηθοποιού για τον μισθό του ως ευρωβουλευτή.

Ο Αλέξης Γεωργούλης τότε έγινε έξαλλος και ρώτησε τον δημοσιογράφο: «Ποια ήταν η δήλωσή μου, ξέρεις;». Και ο Τσουρός απάντησε: «Ναι, ότι ο μισθός σου είναι 25.000 ευρώ».

Ε, τότε ποιος είδε τον Γεωργούλη και δεν τον φοβήθηκε. «Δεν είναι αυτή η δήλωσή μου. Δεν άκουσες καλά. Εγώ είπα ότι τα 25 χιλιάρικα αντιστοιχούν στα έξοδα του γραφείου» ανέφερε, με τον δημοσιογράφο να του λέει πως δεν είπε αυτό και να ξεσπά ένας τρικούβερτος καβγάς.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο Αλέξης Γεωργούλης τον ρώτησε αν θέλει να βάλουν στοίχημα για το ποιος έχει δίκιο, προκαλώντας τον να παραιτηθεί αν κάνει λάθος, με τον δημοσιογράφο να γουρλώνει τα μάτια του από την πρόκληση.

«Πάμε στοίχημα; Αν είναι έτσι, τι θα χάσεις;» ήταν η ατάκα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος το πήγε ακόμη πιο κάτω λέγοντας πως αν χαθεί το στοίχημα, να χάσει και ο Τσουρός τη δουλειά του και να παραιτηθεί! Αφού ειπώθηκε από την πλευρά του δημοσιογράφου ότι νιώθει προσβεβλημένος, επενέβη η Ναταλία ζητώντας να σταματήσουν τη συγκεκριμένη συζήτηση!

Πάντως, η απαίτηση του Γεωργούλη να ζητήσει από έναν άνθρωπο να βάλει στοίχημα τη… δουλειά του μέσα στην πανδημία και την οικονομική κρίση είναι τουλάχιστον αλαζονική και ακραία!

Πηγή: newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ