Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Χαμός με Μελίνα Νικολαϊδη και Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, γυμνάζονται μαζί (βίντεο)

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η Μελίνα Νικολαΐδη, έχει δημιουργήσει μια όμορφη σχέση με τον personal trainer Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η 19χρονη μπορεί να σπουδάζει στο Λονδίνο, όμως τακτικά βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι κοντά στην οικογένειά της και στον αγαπημένο της, Αλέξανδρο.

Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που είδαμε, η Μελίνα σηκώνει 120 κιλά ενώ είναι ξαπλωμένη για να γυμνάσει τους γλουτούς της.

Να το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Χαμός με Μελίνα Νικολαϊδη και Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, γυμνάζονται μαζί - Εικόνα 1

Να το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Χαμός με Μελίνα Νικολαϊδη και Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, γυμνάζονται μαζί - Εικόνα 2

Όταν δεν βρίσκεται στο γυμναστήριο, η Μελίνα βρίσκεται στο κατάστημα εστίασης του Πολυχρονιάδη στη Γλυφάδα…

 

O personal trainer δημιούργησε ένα concept με νόστιμα και υγιεινά, σπιτικά ροφήματα και φαγητά, τα οποία έχουμε δει να απολαμβάνουν η Μελίνα Νικολαΐδη και η Δέσποινα Βανδή.

Όπως είναι εμφανές, η υγιεινή διατροφή είναι στο καθημερινό πρόγραμμα της Μελίνας όπως επίσης και η γυμναστική.

Να το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Χαμός με Μελίνα Νικολαϊδη και Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, γυμνάζονται μαζί - Εικόνα 3

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ