Τους στοίχισαν ακριβά οι κόντρες στην Εθνική Οδό

Στους άνδρες ηλικίας 25 και 33 χρόνων αφαιρέθηκαν επί τόπου οι άδειες ικανότητας οδήγησης, οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες των οχημάτων τους

Μάλλον δεν θα λάβουν ξανά μέρος σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας οι δυο νεαροί Έλληνες που καταδικάστηκαν και χρεώθηκαν με βαριά πρόστιμα, μετά την σύλληψή τους τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Αγρίνιο, ενώ έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς με τα αυτοκίνητά τους στην εθνική οδό Αντιρρίου– Ιωαννίνων.

Η σύλληψή τους από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Τροχαίας Αγρινίου, στοίχισε ακριβά στους δυο άνδρες ηλικίας 25 και 33 χρόνων, καθώς αφαιρέθηκαν επί τόπου οι άδειες ικανότητας οδήγησης, οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες των οχημάτων τους, ενώ τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 1.475 ευρώ!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε και δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις. Στη συνέχεια, δικάστηκαν από το Αυτόφωρο και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης ενός έτους!

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ