Τρεις τραυματίες αστυνομικοί από τα επεισόδια έξω από τη Λεωφόρο

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον έναν αστυνόμο που τραυματίστηκε στο κεφάλι από οπαδό του Παναθηναϊκού – Άλλοι δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά – Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ένας αστυνόμος, επικεφαλής στον τομέα μέτρων τάξης στη Λεωφόρο εν όψει του ντέρμπι. 

Ο αξιωματικός δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από οπαδό, ο οποίος είχε σπάσει κάθισμα από τις κερκίδες του γηπέδου και επιτέθηκε στον αστυνομικό χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Ο αστυνομικός σωριάστηκε στο έδαφος λιπόθυμος και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Η κατάσταση του σύμφωνα με λπηροφορίες είναι σοβαρή, χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Το περιστατικό συνέβη έξω από τη θύρα 12 του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί αν ο εν λόγω οπαδός έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με μεταγενέστερες λεπτομέρειες ο αστυνόμος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου, ενώ εκτός από αυτόν τραυματίστηκαν ελαφρά, άλλος ένας αστυφύλακας και ένας αρχιφύλακας.

Σενάριο για παραίτηση Αλαφούζου

Τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο, από κάθε άποψη, όπως είναι λογικό έχουν προκαλέσει την απογοήτευση του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο γήπεδο και τα παρακολούθησε όλα, σκέφτεται ακόμη και τον δρόμο της αποχώρησης από τον θώκο της ΠΑΕ. Φυσικά είναι πολύ νωρίς να επιβεβαιωθεί οτιδήποτε, αλλά ας το κρατήσουμε. Άλλωστε αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη σύσκεψη του Δ.Σ της ΠΑΕ κι αναμένεται να παρθούν αποφάσεις που ίσως αλλάξουν την επόμενη μέρα στο «τριφύλλι»!

25 προσαγωγές και 10 συλλήψεις

Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, τα οποία έχουν λήξει εδώ και λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν γίνει περίπου 25 προσαγωγές και 10 συλλήψεις, και όλοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.

Εκτός κινδύνου ο τραυματίας αστυνομικός

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από καρέκλα στο κεφάλι, φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πηγή: Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ