Οι πιο τρελές τιμωρίες δικαστών σε παραβάτες

Αυτοί οι πολυμήχανοι δικαστές πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τους παραβάτες του νόμου, ακολουθώντας την παλιά συνταγή «οδόντας αντί οδόντα»! Διαβάστε παρακάτω τις εκπληκτικές ποινές που επέβαλαν.

1. Μόνο ψωμί και νερό στη φυλακή

Η Melissa Dawn Sweeney καταδικάστηκε για κακοποίηση ζώων, όταν τα τρία άλογα που είχε πίσω από το σπίτι της βρέθηκαν σε άσχημη κατάσταση. Έτσι, για τις πρώτες 3 από τις 30 ημέρες φυλάκισης της έτρωγε μόνο ψωμί και νερό.

2. Μια νύχτα ως άστεγος

Ο Nathen Smith δούλευε στον Στρατό Σωτηρίας όταν έκλεψε έναν βραστήρα αξίας περίπου 250 δολαρίων από εκεί και ο δικαστής του επέβαλε να περάσει μια νύχτα σαν άστεγος, για να καταλάβει πόσο χρήσιμος ήταν ο βραστήρας για τον Στρατό Σωτηρίας, που φροντίζει άστεγα άτομα.

3. Πεζοπορία 48 χιλιομέτρων

Η Victoria Bascom κρίθηκε ένοχη, επειδή δεν πλήρωσε το ταξί που χρησιμοποίησε για διαδρομή 48 χιλιομέτρων και ο δικαστής τής επέβαλε τις εξής ποινές: ή 60 ημέρες φυλάκισης ή να περπατήσει 48 χιλιόμετρα μέσα σε δύο ημέρες, με την ίδια να επιλέγει τη δεύτερη τιμωρία και να καταβάλει τα χρήματα στον οδηγό.

Οι πιο τρελές τιμωρίες δικαστών σε παραβάτες - Εικόνα1

4. Λίγο σπρέι… για να μάθεις

Η Diamond Gaston επιτέθηκε σε έναν υπάλληλο φαστφουντάδικου με σπρέι πιπεριού και η ποινή της ήταν ή να εκτίσει 30 μέρες στη φυλακή ή να αφήσει το θύμα να την ψεκάσει με το ίδιο σπρέι μέσα στο δικαστήριο. Φυσικά και επέλεξε την τιμωρία του σπρέι, όμως εξεπλάγη όταν διαπίστωσε πως το σπρέι είχε μόνο νερό.

5. Άκου τον Barney

Ο δικαστής Paul Sacco βρήκε έναν εκπληκτικό τρόπο για να δείξει σε όσους ενοχλούν τους γείτονές τους πόσο ενοχλητική είναι η ηχορύπανση κι έτσι τους έβαλε να ακούσουν τις δικές του μουσικές επιλογές, που ήταν ο Barry Manilow και το τραγούδι έναρξης της τηλεοπτικής σειράς «The Barney«.

6. Κράτησε μια πινακίδα ντροπής για τον εαυτό σου

Η Shena Hardin θέλησε να προσπεράσει ένα σχολικό και έτσι οδήγησε στο πεζοδρόμιο, όταν ο οδηγός του λεωφορείου κάλεσε την αστυνομία και ο δικαστής τής επέβαλε να κρατά για 2 ημέρες στο σημείο της παράβασης μια πινακίδα που έγραφε πως μόνο ένας ηλίθιος θα το έκανε αυτό.

Οι πιο τρελές τιμωρίες δικαστών σε παραβάτες - Εικόνα2

7. Βόλτα με έναν γάιδαρο και μια πινακίδα ντροπής

Η Jessica Lange και ο Brian Patrick βανδάλισαν ένα άγαλμα του νεογέννητου Ιησού μιας εκκλησίας και ο δικαστής χρησιμοποίησε τη βοήθεια ενός γάιδαρου για την τιμωρία τους, με τον οποίο οι δυο παραβάτες έπρεπε να περπατούν μαζί σε όλη την πόλη, ενώ ο γάιδαρος έφερε μια πινακίδα που έλεγε «Συγγνώμη για την ηλίθια προσβολή«.

8. Πάνε τα ενοίκια

Ο Nicholas Dionisopoulos, ιδιοκτήτης 41 κατοικιών στο Κλήβελαντ, παραβίασε πολλούς κανονισμούς, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 100.000 δολαρίων, ενώ με τα έσοδα του ενοικίου που έπαιρνε θα έπρεπε να επισκευάσει τα σπίτια, αλλά και να μείνει σε ένα από αυτά για 6 μήνες.

9. 466 φορές αρκούν για μια συγγνώμη

Ο Fluzin Baptiste προσέβαλε 2 πολιτικούς στο Twitter και ο δικαστής τού επέβαλε να ζητήσει συγγνώμη 466 φορές μέσα σε 30 ημέρες, κάνοντας τον αντίστοιχο αριθμό retweet, ενώ για κάθε ένα tweet που δεν έκανε, θα έπρεπε να πληρώσει 100 δολάρια.

10. Για να μάθεις να ντροπιάζεις μια drag queen

Οι Jason Householder και John Stockum συνελήφθησαν επειδή πετούσαν μπουκάλια μπίρας στο αυτοκίνητο μιας γυναίκας και ο δικαστής τούς πρόσφερε ως εναλλακτική της ποινής των 60 ημερών φυλάκισης να ντυθούν drag queens και να περιφερθούν μέσα στην πόλη για μια μέρα. Εννοείται πως έβαλαν τα φορέματα!

Οι πιο τρελές τιμωρίες δικαστών σε παραβάτες - Εικόνα3

11. Στάσου στην παιδική πισίνα και μοίραζε φυλλάδια με οδηγίες για προσοχή

Ο Bruce Crawford και η κοπέλα του, Grace Nash, έκαναν rafting χωρίς να φορέσουν τα ειδικά γιλέκα. Όταν ένας φύλακας του πάρκου είδε την άδεια σχεδία τους και τους ρώτησε αν τους ανήκει, εκείνοι αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα να καλέσει τις αρχές για να αναζητήσει τον ιδιοκτήτη της. Αντί για 60 ημέρες φυλακή, το ζευγάρι έκανε 100 ώρες κοινωνικής εργασίας σε παιδική πισίνα, μοιράζοντας φυλλάδια για την ασφάλεια.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ