Τρία μικρά κοpίτσια βγήκαν νικήτριες στη μάχη με τον καρκίνο και μας στέλνουν το δικό τους μήνυμα

 

Τρία μικρά κοpίτσια διαγνώστηκαν με καρκίνο από την πολύ μικρή τους ηλικία και από τότε, από το 2014, φωτογραφίζονται αγκαλιά. Τρία χρόνια μετά όταν αντιμετώπισαν αποτελεσματικά την ασθένεια συνεχίζουν να εμπνέουν και να στέλνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα.

Το 2014 η φωτογράφος Lora Scantling από την Οκλαχόμα, φωτογράφισε 3 μικρά κοpίτσια που έδιναν την μάχη τους με τον καρκίνο απ’ την παιδική τους ηλικία.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται η 3χρονη Rylie, η 6χρονη Rheann και η 4χρονη Ainsley. Η πρώτη φωτογραφία το 2014 έγινε viral και αναδημοσιεύτηκε σε websites και social media.

Τρία κορίτσια - Εικόνα 5

Η φωτογράφος δήλωσε πως ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία να φωτογραφίσει τα τρία κοpίτσια και πως ήθελε να κάνει κάτι που θα προκαλούσε χίλια συναισθήματα.

Έχω επιλέξει τον παιδικό καρκίνο επειδή έχω έναν φίλο που έχασε το παιδί του από καρκίνο πριν μερικά χρόνια. Έβαλα μια ανάρτηση στο Facebook ψάχνοντας για μικρά κοpίτσια που πολεμούσαν με τον καρκίνο και έτσι γεννήθηκε το πορτρέτο

Αν και τα κοpίτσια δεν είχαν συναντηθεί ξανά μέχρι τη μέρα που έγινε η φωτογράφιση, έγιναν αμέσως φίλες. Τώρα και οι τρεις τους, νίκησαν τον καρκίνο και συναντιούνται κάθε χρόνο για να βγάλουν το καθιερωμένο τους πορτρέτο.

Τρία κορίτσια - Εικόνα 6

Η Scantling δημοσίευσε την «έκδοση 2017» στη σελίδα της στο Facebook.

Η φωτογράφος δήλωσε επίσης πως οι οικογένειες ελπίζουν ότι τα κοpίτσια θα συνεχίσουν να εμπνέουν ανθρώπους και να ευαισθητοποιούν για τον παιδικό καρκίνο.

Τρία κορίτσια - Εικόνα 7

Παρ’ όλο που και τα τρία κοpίτσια έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο η Rheann εξακολουθεί να έχει κάποια ίχνη της νόσου. Τα μαλλιά της δεν μπορούν να μακρύνουν λόγω μιας προηγούμενης θεραπείας ακτινοβολίας και πιθανότητα τα μάτια της πάντα θα «πέφτουν» λόγω της θέσης του όγκου στον εγκέφαλο.

Κατά τη διάρκεια της τελευταία φωτογραφίας τα κοpίτσια μίλησαν για την μάχη τους με τον καρκίνο.

Τρία κορίτσια - Εικόνα 8

Η Rheann είπε «Ο καρκίνος είναι σαν δράκος» στο οποίο η Ainsley απάντησε «Ναι και οι χημειοθεραπείες είναι ο πρίγκιπας».

Με την Rylie να καταλήγει: «Ο καρκίνος τα έβαλε με τις λάθος πριγκίπισσες!».

Τρία κορίτσια - Εικόνα 9

Τρία κορίτσια - Εικόνα 10

Τρία κορίτσια - Εικόνα 11

Τρία κορίτσια - Εικόνα 12

Τρία κορίτσια - Εικόνα 13

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ