Τζορτζ Κλούνεϊ: Εχω 1 δισ. δολάρια, δεν χρειάζομαι άλλα χρήματα

«Κοιτάξτε έπαιζα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ξέρετε είμαι πλέον 56», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στην Sunday Times της Μεγάλης Βρετανίας. «Δεν είμαι ο τύπος που κερδίζει το κοpίτσι πια… Δεν πρέπει να είμαι αυτός ο τύπος. Αλλά κοιτάξτε αν κάποιος μου έδινε έναν ρόλο σαν του Πολ Νιούμαν στην “Ετυμηγορία” θα τον άρπαζα.

Αλλά δεν υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν. Έπαιζα για να πληρώνω το νοίκι μου, αλλά πλέον πούλησα την εταιρεία παραγωγής τεκίλα για ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Δεν χρειάζομαι άλλα χρήματα».

Είπε ακόμα ότι διέθεσε μόνο 50 χιλιάδες δολάρια για την παραγωγή, το γράψιμο και την σκηνοθεσία της ταινίας «Suburbicon» σε διάστημα δύο χρόνων, κάτι που, όπως πρόσθεσε, δεν το πείραξε καθόλου γιατί είναι ένα έργο πάθους. «Έχω τα χρήματα ώστε να μπορώ να κάνω τις ταινίες που θέλω. Αν κοιτάξετε όλα όσο έχω κάνει τα τελευταία 15 χρόνια κατά μεγάλο μέρος δεν θα γινόταν εάν δεν τα έκανα. Κανείς δεν θα τα έκανε. Και αγωνίστηκα για να τα παρουσιάσω στο κοινό. Και ο Πιτ (Μπραντ) κάνει πολλά πράγματα. Ο Μπραντ το κάνει και αυτό είναι μία καλή χρήση της δημοσιότητας. Θα βγάλω χρήματα με άλλους τρόπους αν χρειαστεί. Κάποτε έκανα μία διαφήμιση καφέ», είπε ο Κλούνεϊ. Μία κίνηση που δεν το ενδιαφέρει, όπως λέει, για την καριέρα του είναι το να κυνηγήσει ένα πολιτικό αξίωμα αν και έχει δυνατές απόψεις πάνω στο θέμα αυτό.

Τζορτζ Κλούνεϊ: Εχω 1 δισ. δολάρια, δεν χρειάζομαι άλλα χρήματα - Εικόνα 1

«Ο Τραμπ έχει φοβερό ένστικτο, είναι πολύ χαρισματικός. Είναι ένα τηλεοπτικός αστέρας. Οι άνθρωποι τον ψήφισαν επειδή ό,τι αναλάμβανε το ολοκλήρωνε. Τον ήξεραν. Και ήταν συναρπαστικός. Λέει περίεργα πράγματα. Έχει πλάκα. Έχει ακόμα και αστέρι στην Hollywood Boulevard», πρόσθεσε.

Τζορτζ Κλούνεϊ: Εχω 1 δισ. δολάρια, δεν χρειάζομαι άλλα χρήματα - Εικόνα 2

Generated by IJG JPEG Library

Ο Κλούνεϊ παραδέχτηκε ότι δεν πιστεύει πως οι Δημοκρατικοί χρειάζονται μια διασημότητα για να κερδίσουν τις εκλογές. «Χρειάζεται κάποιον που να έχει σπίθα. Χρειάζεται να έχει ό,τι είχε ο Μπαράκ Ομπάμα. Εμφανίστηκε και είπαμε: Αυτός ο τύπος μιλάει τη γλώσσα μας», είπε.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ