Θα το βάλει τελικά το νυφικό: Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Καινούργιου – Ο νέος σύντροφος που της έχει κλέψει τα καρδιά

Επικαιρότητα
Νέα

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως φαίνεται έχει προχωρήσει την ζωή της και έχει βρει ήδη την επόμενη αγκαλιά, που θα την στηρίζει.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει ποτέ την θέλησή της να συνυπάρξει με έναν άνθρωπο στην προσωπική της ζωή και τώρα είναι έτοιμη να ζήσει τον μεγάλο έρωτα.

Φήμες πως έχει βρει ήδη τον νέο σύντροφο της

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και έχοντας αφήσει πίσω της όσα την πλήγωσαν, έχει πλέον λόγους να χρωματίζει με αισιόδοξα χρώματα το μέλλον της.

Από τους πιο σημαντικούς, είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της, καθώς είναι συμβατό με τα ενδιαφέροντά της και η γνωριμία τους έχει την προοπτική να εξελιχθεί στη σχέση που ονειρεύεται.

Έπειτα από την μακροχρόνια σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει οριστικό τέλος ανάμεσά τους. Όμως κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή.

Οι τελευταίες της δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2/5 η Κατερίνα Καινούργιου. Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μια εξαίρεση και παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, μιλώντας για όλους και για όλα.

Η ίδια μίλησε από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής της πορείας, μέχρι και σήμερα ενώ εξέφρασε την επιθυμία της για να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με κάποιον νέο έρωτα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στους πρώην συντρόφους τη και στη δημοσιότητα που εξασφάλισαν.

«Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ