Βάσια Τριφύλλη: «Εγώ ήμουν η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια» (βίντεο)

Για τη δύσκολη περίοδο που μαχόταν με τον καρκίνο και τα χρόνια που παρουσίαζε τηλεοπτικά προγράμματα στη μικρή οθόνη, μίλησε η Βάσια Τριφύλλη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μεταξύ των όσων δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day» η ηθοποιός ρωτήθηκε και για την άποψή της σχετικά με τις παρουσιάστριες που έχουν αναλάβει τηλεοπτικές εκπομπές, αυτή τη σεζόν.

«Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα. Νομίζοντας πως κάνοντας τους πολύ λυπημένους, ότι αυτό εμένα με βοηθάει. Εμένα δεν με βοηθάει αυτό. Εγώ θέλω χαρά, θέλω χιούμορ, θέλω σeχ γιατί δεν έχω κάτι το περίεργο. Έχω απογοητευτεί από τους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο

Στο μεταξύ και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα σχετικά με το  ποιά είναι η αγαπημένη της παρουσιάστρια.

«Δεν ξεχωρίζω καμία παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη. Στην τηλεόραση, άμα φτάσεις να 40ρίσεις και μετά, είσαι νεκρή και δεν στο λένε. Όχι απλά το πιστεύω, το ζω. Ξεκινά η παραφιλολογία για το εάν έχει κάνει η άλλη λίφτινγκ».

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε στον εγγονό της, Βασίλη, για τον οποίο και δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Ο Βασίλης μου έχει και το όνομά μου, τον βάφτισα κιόλας. Ο Βασίλης θα γίνει ωραίος… γκόμενος».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ