Βασίλης Καρράς: «Δεν πάω κριτής σε σόου, δεν θα πουλήσω όνειρα σε νέους που δεν θα βρουν το δρόμο τους»

Ο Βασίλης Καρράς σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου και στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του “J2US”, μίλησε για τον χώρο της μουσικής, τα  talent show, για τα μελλοντικά του σχέδια και τη φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη.

Αναφερόμενος στη φιλία του με τον Νίκο Κοκλώνη, υπογράμμισε «κάτι μας δένει με τον Νίκο Κοκλώνη, γι’ αυτό είπα το ναι… Εύχομαι καλή επιτυχία στο J2US, αλλά και στην δική σου εκπομπή Κατερίνα».

Αρνητική η άποψη του Βασίλη Καρρά για τα talent show

Όσον αφορά τα νέα παιδιά, ο Βασίλης Καρράς επεσήμανε «είναι δύσκολο για τα νέα παιδιά να βρουν ένα δρόμο με αγκάθια που έχουμε πίσω μας… Αρκετά παιδιά είναι πληγωμένα από τα talent show, γιατί τους πουλάνε όνειρα και ο σκοπός είναι να τους πουλάνε και ελπίδα… Αν δεν κάνει δεύτερη δουλειά ένα νέο παιδί, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του με τις απαιτήσεις του χώρου… Είναι δύσκολο για τα νέα κορίτσια να ασχοληθούν με το τραγούδι…».

Ο Βασίλης Καρράς αρνείται τις προτάσεις να γίνει κριτής σε talent show

Ερωτηθείς αν του έχει γίνει πρόταση να είναι κριτής σε κάποιο talent show, απάντησε «ακόμα μου γίνονται!… Δεν ωρίμασα ακόμα για να γίνω κριτής… Δεν θέλω να πουλάω όνειρα σ’ ένα κορίτσι ή ένα αγόρι, που δεν θα βρει το δρόμο του…».

Σχετικά με τη νυχτερινή ζωή μετά τον κορωνοϊό, ο Βασίλης Καρράς σημείωσε «…μετά τον κορωνοϊό, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω στη νυχτερινή ζωή…» , ενώ για τα επαγγελματικά του τόνισε «είμαστε «κλεισμένοι» στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Πλούταρχο».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ