Βάσω Λασκαράκη: Είναι η πιο καλή νονά, το παιχνίδι με το βαφτιστήρι της Μάξιμο και η κουμπάρα Οικονομάκου

Επικαιρότητα

Εκτός από δύο καλές φίλες, η Αθηνά Οικονομάκου κι η Βάσω Λασκαράκη είναι και κουμπάρες, αφού η δεύτερη έχει βαφτίσει τον γιο της πρώτης.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη έχει βαφτίσει τον γιο της Αθηνάς, Μάξιμο, μαζί με τις επίσης πολύ καλές φίλες της Αθηνάς, Νικόλ Παναγιώτου και Εύη Πρεβενά.

Οι τρεις νονές λατρεύουν το βαφτιστήρι τους και δεν χάνουν ευκαιρία να περνούν ώρες μαζί του. Όπως συνέβη και χθες όταν και η Νικόλ Παναγιώτου ανέβασε ένα insta story με τις τρεις νονές να παίζουν με τον μικρούλη.

«Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος πολύ μαζεμένος και εσωστρεφής σε σημείο παρεξηγήσιμο. Σου προκαλεί ενδιαφέρον να την μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι τόσο απλό. Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας, εγώ νόμιζα ότι μπορεί και να μη με συμπαθεί, τόσο πολύ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος τόσο ηθικός και ακέραιος που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που θα ήθελες να έχεις για φίλο σου μια ολόκληρη ζωή», είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της, μιλώντας για την καλή της φίλη, Βάσω Λασκαράκη.

Βάσω Λασκαράκη: Είναι η πιο καλή νονά, το παιχνίδι με το βαφτιστήρι της Μάξιμο και η κουμπάρα Οικονομάκου - Εικόνα 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ