Βγήκε επιτέλους στην αγορά η σκηνή που επιπλέει στο νερό

Αν είστε λάτρης της κατασκήνωσης πιθανότατα έχετε μια λίστα με πράγματα για τα οποία πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή ενός σημείου κάμπινγκ και τρόπους για να σιγουρευτείτε ότι είστε ασφαλείς ενώ τοποθετείτε μια σκηνή σε μια νέα θέση.

Ίσως το αγαπημένο σας μέρος για να πάτε κάμπινγκ είναι κάπου στα βουνά, ή ίσως προτιμάτε να δημιουργήσετε μια βάση δίπλα σε μια λίμνη ή ένα ποτάμι, έτσι ώστε να μπορείτε να ξυπνήσετε με μια όμορφη θέα, σταθερό έδαφος κάτω από τα πόδια σας, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εύκολο μέσο για να επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Λοιπόν, μια εταιρεία πήγε αυτή την ιδέα ένα βήμα παραπέρα με αυτό που ίσως είναι η πιο ηλίθια ερώτηση ποτέ – «Γιατί να κατασκηνώσετε δίπλα σε ένα ποτάμι όταν μπορείτε να κατασκηνώσετε πάνω σε ένα;» Ναι. Αυτό είναι πραγματικά μια ερώτηση που κάποιος στο Mashable έγραψε και δημοσίευσε στο Twitter. Αναφέρονται στην Σκηνή Shoal, μια πλωτή σκηνή κατασκευασμένη από μια εταιρεία που ονομάζεται SmithFly, η οποία είναι ουσιαστικά μια φουσκωτή σχεδία με μια τέντα που σας επιτρέπει να κοιμηθείτε στο νερό καθώς επιπλέετε ένας Θεός ξέρει προς τα που.

Ο κόσμος είναι το υδάτινο κρεβάτι σας, περηφανεύεται ο ιστοχώρος της εταιρείας SmithFly, κοιμάστε κάτω από τα αστέρια, στο νερό, νιώθετε τη ροή και μπορείτε να το αφήσετε να σας νανουρήσει. Όχι ευχαριστούμε, SmithFly. Πρώτα απ ‘όλα, πώς μπορεί κάποιος να κοιμηθεί γνωρίζοντας ότι επιπλέετε σε ένα κλειστό φουσκωτό με άγνωστη κατεύθυνση; Μία από τις μεγαλύτερες διαβεβαιώσεις σχετικά με το κάμπινγκ είναι ότι γνωρίζετε ότι τελικά θα είστε σε ένα σημείο για να επιστρέψετε στο σπίτι και να κάνετε ένα ωραίο ντους. Και στη γη, αυτή η σκηνή δεν φαίνεται άσχημη για την ακρίβεια. Το πάτωμα διπλασιάζεται ως στρώμα αέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του προϊόντος, και το ύφασμα της σκηνής είναι βαρέως τύπου, αδιάβροχο με δυνατό φερμουάρ. Η σκηνή Shoal Tent είναι πλήρως φουσκωτή, οπότε δεν χρειάζεστε κανένα στύλο ή άγκιστρο. Μπορεί επίσης να συρρικνωθεί σε τσάντα μεταφοράς και αποθήκευσης, που έχει διαστάσεις 60″x 24″ x 18″.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η σκηνή μπορεί να αντέξει σε δυνατούς ανέμους χωρίς πρόβλημα και είναι αρκετά μεγάλη για να μπορεί να σταθεί ή να ξαπλώσει άνετα ένα ψηλό άτομο. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να πάρετε τη σκηνή σε ποτάμι, υπάρχουν και άλλα υδάτινα μέρη. Το 70% της γης καλύπτεται με νερό, μπορείτ! Κάντε άμπινγκ στην αγαπημένη σας λιμνούλα, ποτάμι ή γιατί όχι και στη θάλασσα, προτείνει η SmithFly.

Ωστόσο η σκηνή δεν έρχεται με μια άγκυρα, αλλά έχει δαχτυλίδια στα πλάγια που μπορείτε να δέσετε μια άγκυρα. Όμως πολλοί χρήστες του Twitter, συμπεριλαμβανομένων μερικών εποχιακών κατασκηνωτών, συμφωνούν ότι η Σκηνή Shoal είναι μια παγίδα θανάτου. Τουλάχιστον είναι αρκετά έντονο πορτοκαλί, έτσι ώστε το Λιμενικό Σώμα να μπορεί να σας βρει .

Ένας χρήστης του Twitter είχε πραγματικά μια πολύ καλή ιδέα για την σκηνή Shoal, όμως – γιατί να μην το επαναπροσδιορίσουν ως ένα κιτ έκτακτης ανάγκης για ανθρώπους σε πλημμυρισμένες περιοχές; Κάποιοι άλλοι συμφώνησαν, λέγοντας ότι οι σκηνές θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις αρχές ως τρόπο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εκκενώσουν περιοχές γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά. Η SmithFly συμφώνησε και απάντησε στα tweets λέγοντας ότι αυτή είναι μια ιδέα που θα ήθελε να εξερευνήσει στο μέλλον.

Η σκηνή Shoal είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της SmithFly για 1.999 δολάρια. Το προϊόν έχει εξαντληθεί λόγω της δημοφιλούς ζήτησης (δεδομένου ότι οι άνθρωποι δεν βλέπουν το πρόβλημα με μια σκηνή που επιπλέει), οπότε θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 6-8 εβδομάδες για να λάβετε την παραγγελία σας.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ