Η Βίκυ Κάβουρα εξομολογείται: «Είμαι στον αγώνα της επιβίωσης, έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι»

Ο χαρακτήρας του πατερά της επηρεάζει τις επιλογές της στους συντρόφους της δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τονίζοντας πως αυτή την περίοδο έχει αφήσει στην άκρη το προσωπικό κομμάτι.

Βίκυ Κάβουρα: Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον πατέρα της

Η Βίκυ Κάβουρα αναφερόμενη στον πατέρα της δήλωσε: «Ο μπαμπάς μου, μου έχει αδυναμία αλλά είναι υπόγεια. Δεν εκδηλώνεται. Έχω πει στον μπαμπά μου να εκδηλώνει τα συναισθήματα του για μένα ώστε να βρω και συντρόφους που θα κάνουν το ίδιο».

Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως «ψάχνουμε στους συντρόφους μας τον μπαμπά μας και όσο πιο πολύ μοιάζει τόσο πιο πολύ κολλάμε».

«Οι πρώην σύντροφοι και οι φίλες μου ήταν άνθρωποι που δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν είναι ντροπή να εκδηλώσεις τον θαυμασμό σου», σημείωσε μεταξύ άλλων η Βίκυ Κάβουρα για τη σημασία των συναισθημάτων στις προσωπικές σχέσεις.

Η στάση της Βίκυς Κάβουρα απέναντι στα δημοσιεύματα

Ερωτηθείσα για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Αν είχα κάνει οικογένεια, θα είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Δεν θα κάνω όμως παιδί για να μην μου χρεώνουν συντρόφους», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή.

«Έχω αφήσει πίσω το προσωπικό κομμάτι γιατί είμαι στον αγώνα της επιβίωσης. Έχω κάνει δυο σχέσεις στα 33 μου χρόνια» κατέληξε.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ