Βίκυ Βολιώτη: «Θέλει δύναμη και υπομονή, η διαδικασία της υιοθεσίας είναι πολύ ψυχοφθόρα» (βίντεο)

Η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, για την απώλεια του πατέρα της αλλά και για την κόρη της, Άννα.

«Η κόρη μου είναι 8,5 ετών. Αποζητώ την συντροφιά της γιατί περνάω πολύ ωραία. Την πρώτη φορά που η κόρη μου ανέβασε πυρετό νόμιζα ότι το παιδί θα πάθει κάτι, τρόμαξα πάρα πολύ. Είναι στα σχέδιά μας να πάμε στην Αιθιοπία.

Από το σπίτι βγήκαμε δύο και μπήκαμε τρεις και από εδώ και πέρα θα είμαστε πάντα τρεις. Μπορεί να γίνουμε και τέσσερις και πέντε ποτέ δεν ξέρεις. Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Η υιοθεσία είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, θέλει υπομονή, θέλει δύναμη», είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

Για την απώλεια του πατέρα της, η Βίκυ Βολιώτη είπε: «Στα 16 μου έχασα τον πατέρα μου και ήταν πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος για εμένα.

Η μητέρα μου αγχώθηκε πάρα πολύ ότι αυτή η απώλεια θα επηρεάσει τις επιδώσεις μου στο σχολείο, θα επηρεάσει την ψυχική μου υγεία, οπότε προσποιούταν ότι τα πράγματα ήταν όπως ήταν και πριν τον θάνατο του πατέρα μου.

Αυτό από την μια ήταν καλό γιατί μπήκαμε σε μια καθημερινότητα. Από την άλλη δεν με άφησε να πενθήσω όσα θα έπρεπε. Έτσι κράτησε πολύ περισσότερο διάστημα η περίοδος του πένθους».

Κλείνοντας, η Βίκυ Βολιώτη ανέφερε: «Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα κάνουμε όλα μαζί.

Εμείς δεν είμαστε έτσι, ο καθένας έχει ένα πεδίο ελευθερίας ατομικής, θα βγούμε και μόνοι μας, θα κάνουμε πράγματα ξεχωριστά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ