Νέο βίντεο: Αστυνομικοί κλωτσούν και σέρνουν τον αιμόφυρτο, πεσμένο στο έδαφος, Ζακ Κωστόπουλο

Ελληνες

Ακόμη ένα βίντεο από τα όσα συνέβησαν έξω από το κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, τα οποία οδήγησαν στον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, φέρνει στο φως η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Πρόκειται για ένα βίντεο που αποτυπώνει τις στιγμές αφού έχει ακινητοποιηθεί ο Ζακ Κωστόπουλος από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έχουν καταφθάσει στο σημείο.

Οι εικόνες σκληρές. Ο Ζακ Κωστόπουλος αιμόφυρτος στο έδαφος, με το κεφάλι του να αιμορραγεί και ακινητοποιημένος, πεσμένος ανάσκελα με τα χέρια πίσω, στην πλάτη.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην προσπάθειά τους να του βάλουν χειροπέδες, τον κλωτσούν και τον σέρνουν στο πεζοδρόμιο. Ένας από τους αστυνομικούς, μάλιστα, κρατάει γκλομπ.

Σε κάποια στιγμή ακούγεται ένας από τους αστυνομικούς να λέει «πάρ’ του το μαχαίρι», ενώ σε άλλο πλάνο ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ φαίνεται να κρατά ένα μαχαίρι. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει ότι πρόκειται για το μαχαίρι με το οποίο υποτίθεται ότι ο Ζακ Κωστόπουλος απειλούσε τον κόσμο έξω από το κοσμηματοπωλείο, αν και μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι ο 33χρονος, μετά το λιντσάρισμα από τον κοσμηματοπώλη και τον δεύτερο άνδρα, άρπαξε ένα κομμάτι γυαλί και απειλώντας προσπάθησε να ξεφύγει. Το μαχαίρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές τις προηγούμενες ημέρες, είχε βρεθεί μέσα στο κοσμηματοπωλείο.


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ