Βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς τις βόρειες Σποράδες

Σοβαρή βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του, παρουσίασε το επιβατηγό-οχηματαγωγό “SKIATHOS EXPRESS”,σήμερα το πρωί, την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο, από τον Βόλο προς τα νησιά των βόρειων Σποράδων, με αποτέλεσμα να αναγκασθεί να επιστρέψει με ίδια μέσα στο λιμάνι του Βόλου.

Το οχηματαγωγό αναχώρησε στις 9 το πρωί από τον Βόλο για να εκτελέσει το προγραμματισμενο δρομολόγιό του προς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο και να επιστρέψει και πάλι στον Βόλο. Φθάνοντας όμως αρκετά μιλια μακριά από το λιμάνι αναχώρησης διαπιστώθηκε το πρόβλημα και το πλοίο επέστρεψε ασφαλώς στον Βόλο.

Το “SKIATHOS EXPESS” μετέφερε 117 επιβάτες, 12 ΙΧ, 13 φορτηγά και 17 δίκυκλα. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς στον Βόλο και θα προωθηθούν σήμερα προς τα νησιά, με άλλα μέσα της εταιρείας, στην οποία ανήκει το οχηματαγωγό, αλλά για τα αυτοκίνητα δεν υπάρχει δυνατότητα προώθησης τους.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το συμβάν,έχει ηδη καλέσει κλιμάκιο επιθεωρητών για τον έλεγχο του πλοίου.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ