Βοηθάμε ΟΛΟΙ την Ραφαέλα…Κοινοποιήστε το όπου μπορείτε

Η μαμά Αντιγόνη ζητάει την βοήθεια μας!!!! Χρειάζεται ασφάλεια στο Βερολίνο για εκείνη ή τον σύζυγο της… Το κοριτσάκι,η μικρή Ραφαέλα μετά από τροχαίο βρίσκεται με κρανιοεγκεφαλικές κακκώσεις σε νοσοκομείο στην γερμανία.

Η ΜΑΜΑ της κάνει έκκληση να βρεθεί δουλειά που θα την ασφαλίσει ώστε να μπορέσει να πάρει την μικρή σπίτι(γερμανία πάντα)με μια ομάδα νοσοκόμων αλλά η ελληνική ασφάλεια δεν την καλύπτει….χρειάζεται να έχει ασφάλεια Γερμανίας.

Στο νοσοκομείο η μικρή δεν μπορεί να μείνει για καιρό γιατί κοστίζει για τους γερμανούς…ΖΗΤΑ δουλειά λοιπόν για να την ασφαλίσει κ θα δουλεύει αφιλοκερδώς…

Κοινοποιήστε το παντού να βοήθησουμε όλοι!

Η Κοινότητα της Ραφάελας… στο facebook https://www.facebook.com/groups/526122534195489/

H έκκληση της μητέρας: Καλημέρα….νόμιζα ότι αν μεταφέρω τα ασφαλιστικά δικαιώματα με το S1 θα είχα ασφάλιση σας τους Γερμανούς…..η ασφάλεια όμως της Ελλάδας είναι απλά μια κοροϊδία…..

οι Γερμανοί επειδή η νοσηλεία στο νοσοκομείο κοστίζει περισσότερο απο το σπίτι σε στελνουν σπίτι με team απο νοσοκόμες κ εσύ εργάζεσαι κανονικά όπου ήσουν…δεν το παίζεις νοσοκόμος…..χθες μου ανακοίνωσαν ότι η ασφάλεια μου δεν το παρέχει αφού δεν υπάρχει στην Ελλάδα……..οπότε δεν υπογράφουν οι γιατροί κ να θέσουν σε κίνδυνο της ζωή της κ να πάει σπίτι….. θα είναι υπεύθυνοι κ δεν το κάνουν…..η λύση είναι να βρεθεί κάποιος απο Βερολίνο να με ασφαλίσει κ θα εργάζομαι τζάμπα ή τον σύζυγό μου….σας παρακαλώ κάντε έκκληση όπου μπορείτε να βρεθεί κάποιος πριν μου στείλουν το παιδί στο σανατόριο που ξεψύχησε η μικρή Alina…..
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ